Renderna från den nya Škoda Fabia försöker lovande ut

Volkswagen-gruppen närma sig snabbt det som får nya supermini vänta den eu marknaden, dessutom det kommer förändras till det finns en sin helhelt ny Škoda Fabia.

Efter tenderar att Volkswagen presenterade den uppdaterade Polo dessutom SEAT sin Ibiza, flyttar Škoda Fabias halvkombi ännu en MQB-A0-plattformen, vilket närma sig tenderar att medföra massor av utvecklingar med avseende på “förpackning”, finansierar dessutom ingenjörsvetenskap.
De som första renderingarna grundade på officiella teasers råda över publicerats på Kolesa.ru-portalen, för att föreslår enkla metoder till nya Fabia närma sig tenderar att .
Det är det så här tidigt känt tenderar att Fabia skulle vara verkar större än den tidigare, längden har fått 4 107 millimeter, vilket betyder att den bara för att har fått bara några få millimeter kortare än Volkswagen Spel på bana med klubba och golfboll 4, det finns en bilen för att ligger inom det finns en klass ovanför Fabia. Ökningen inom dimensioner närma sig i form av det finns en extra mogen design dessutom det finns en kvantitet verkar större i form av 50 liter än före, för att för tillfället är står på 380 liter.
Fabia kan till och med tenderar att vara extra aerodynamisk grund av det finns en lägre från dragkoefficienten i riktning bort 0,32 ännu en 0,28. Aerodynamiken åtföljs från finansierar, dessutom kanske den förmodligen den mest intressanta kunskapen är tenderar att erbjudandet dessutom närma sig att införliva det finns en 1,5-liters TSI-motor för att utvecklar 150 hk dessutom 250 Nm vridmoment inom en blandning i form av det finns en DSG-transmission. Det finns en husvagnversion kan också vara planerad ännu en 2023.
Basmodellen närma sig tenderar att drivas från det finns en 1,0-liters MPI-trecylindrig, naturlig aspirerad motor inom en blandning i form av det finns en femväxlad guide växellåda. Köparna är redo att dessutom besluta det finns en kraftfullare 1,0-liters TSI-motor dessutom det finns en DSG-transmission för att tillval inom det finns en extra mycket effektiv konfiguration.

För att man är redo att förutse sig närma sig att markera för att inte tenderar att det har varit det någon person diesel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 4 =