Volkswagen råda över lanserat som drivs med elenergi ID.4 via GTX-beteckningen

Wolfsburg råda över för tillfället är det finns en ett svar se framåt för att potentiella köpare för att tycker tenderar att effektivitetsklänning se framåt för att vanligt ID.4-modellen {är otillräcklig}.

Volkswagens som drivs med elenergi modell ID.4 GTX erbjuder det finns en ganska mycket kraftfullare körkonfiguration jämfört via standardmodellen vars elmotor på bakaxeln erbjuder 204 hk, vilket räcker se framåt för att 160 km / h dessutom acceleration av 0 ta sig an 100 km / h 8,5 sekunder.

ID.4 GTX-modellen, tillsammans med elmotorn på bakaxeln, driver dessutom elmotorn på framaxeln, dessutom den kombinerade effekten är 299 hk. Den 2 elmotorerna kan skyldiga se framåt för att den adaptiva drivningen genom varje axlarna.

Det praktiskt taget 300 hästkrafter är på grund av tenderar att GTX utvecklar det finns en elektroniskt begränsad 180 km / h dessutom av stillastående ta sig an “100” på 6,2 sekunder, dessutom av 0 ta sig an 60 km / h övertagande att markera 3,2 sekunder.

Bilen är monterad på 20-tums hjul dessutom 21-tums hjul kan icke-obligatoriska, bakom vilka verkar större 355 millimeter frambromsskivor är gömde. I form av Sportaktiviteter-paketet är redo att köparna bestäm via ett extra direktkontrollsystem dessutom ett marken som kan vara 15 millimeter omkring marken. Det efterföljande paket (Sportaktiviteter Plus) erbjuder dessutom adaptiva stötdämpare ta sig an historien, dessutom via bara några få i detalj ingående på kaross dessutom hytt är VW: s “som drivs med elenergi GTI” tydligt åtskild av standard-ID.4.

Som svar på WLTP-standarder är batterikapaciteten (77 kWh) tillräcklig med tanke på överläggning 480 kilometer, som är 40 kilometer mycket mindre jämfört via den svagare dessutom simpel standardversionen. Laddning via det finns en snabbladdare erbjuder 30 kilometer på halvtimme.

Försäljningen inom Europa börjar till på försommaren dessutom startpriset inom Tyskland är 50415 euro.

 Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 2 =