Audi accelererar utbyggnaden resten av laddningsinfrastruktur “290.000 laddpunkter inom 26 av länder som inom Europa”

Inom takt via tenderar att antalet eldrivna mode- förbättrar, förbättrar även nödvändigheterna på laddningsinfrastruktur. Inom Nürnberg kolla Audi ett nytt laddningskoncept. Audi charging hub öppnar den 23 december dessutom riktar sig ytterligare köpare som icke har tenderar att ladda bilen hemma. Pilotanläggningen erbjuda bokningsbara destinationer för att stödja laddning via överdriven effekt (HPC) dessutom det finns en lounge för att är redo att nyttjas för tillfället. För att stödja energilagring används förbrukade litiumjonbatterier, så kallade second life-batterier för att hämtas hemmahörande i demonterade utvecklingsbilar. På taket på kraften finns såväl som solcellspaneler för att bidrar via förnybar elektrisk energi.

Audi accelererar utbyggnaden resten av laddningsinfrastruktur

Via Audi charging hub tillkommer och extra det finns en laddningsstation inom e-tron Charging Service. Audis egen laddningstjänst via laddkort fungerar för tillfället är på 290.000 laddpunkter inom 26 av länder som inom Europa. IONITY, för att ingår inom tjänsten, är sätt enorma öppna supersnabbladdningsnätverket inom Europa. Volkswagen-koncernen, via Audi dessutom Porsche, är medgrundare resten av IONITY dessutom även har varit det finns en joint venture-partner redan hemmahörande i begynnelse. IONITY investerar 700 hundratusentals euro inom sitt snabbladdningsnätverk för att finns inom 24 av länder som. 2025 närma sig antalet supersnabbladdningspunkter på 350 kW accelerera hemmahörande i 1 500 ytterligare ca 7 000. Ett attraktivt snabbladdningsnätverk är det finns en central del inom sätt djup ekosystem för att Audi erbjuda relaterat till elbilar och eftersom närma sig tenderar att expandera mycket mer förr eller senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 4 =