Maserati markerar 95 kalenderår från racing via specialmodellerna Levante även Ghibli

Maseratti firar 95-årsjubileet vänta sin racingdebut även råda över lanserat specialutgåvor från modellerna Levante även Ghibli.

Den 25 april 1923 vunnit företagets grundare Alfieri Maserati 1500cc Targa Florio-loppet hela genom är benägna att köra Tipo 26, den primära racerbilen för att hade Maserati-logotypen. Den segern banade ett sätt vänta Maseratis rik motorsporthistoria för att snabbt närma sig är benägna att återupptas efter ett antal års paus grund av MC20-superbilen.
Att kunna ha roligt 95 kalenderår inuti motorsport introducerade Maserati Ghibli även Levante via F Tributo-utrustningspaketet. Fordon finns inom Rosso Tributo lila även Azzurro Tributo blå,

Gula bromsok även det finns en gul detalj kanterna hyllar 250F-racerbilen för att kördes från Juan Manuel Fangio ungefär Maseratis debut inom Formel 1 1954, även ett relaterade färgschema användes dessutom inom interiören.

Levante F Tributo fick det finns en 21-tums Anteo rena svart, under det att, Ghibli är till minst en uppsättning 21-tums Titano-fälgar. De som svarta markeringarna finns på hjulhusen även på C-stolparna finns Maserati-logotypen.
Priserna är men för att inte identifierade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × two =