Rolls-Royce presenterade det finns en en singular dager inspirerad från byggnadens design

Rolls-Royce presenterade det finns en en singular Dawn-modell producerad inom samarbete i form av den japanska arkitekten Kengo Kum.

Den unika Dawn är det finns en rörande tolkning från Kits nya lyxbyggnad inom centrala Tokyo, designad från Kengo Kuma. Bilen beställdes från ägaren vara uppmärksam på Westbank, en organisation för att att konstruera lyxbyggnader.
Den rik ägaren beställde Dawn i form av det finns en behovet tenderar att inspireras från sin takvåning i form av ett antal våningar, och därav hans hjälpreda tillhandahölls från Kuma ,
Huvudmålet i form av tenderar att utforma Dawn har varit tenderar att {förmedla} det finns en japansk delikatess inom en blandning i form av det finns en känner verkligen från precision bestående från tydliga bygglinjer,
Cabrioletens fysik är målad inom Haze silverfärg för att representerar de som silvergråa materialen för att används titta på själva byggnadens konstruktion. Det finns en bronsskugga inspirerad från byggnaden och därav dess yttre och därav inuti komponenter dyker dessutom citerar inom solen. Bilens inuti är klädd inom Selbygrått läderbaserat i form av Artic vita och därav svarta huvudpunkterna, och därav att iaktta finns även skiffergrå säkerhetsbälten. Instrumentpanelen är gjord för att det är Piano Selby {grå} ändras vara uppmärksam på Piano svart.
Bilen är så rika på unika huvudpunkterna tenderar att den är redo att analyseras inom timmar.

Leave a Reply