Škoda även har lanserad teasers resten av nya Fabia, för att debuterar inom maj

0

[ad_1]

Škoda även har lanserad teasers resten av nya Fabia, att utvärdera för resten av dem, den sin helhelt nya småbarn hatchbacken lovar en betydande mängd.

SEAT dessutom Volkswagen även har lanserat uppdaterade supermini Ibiza dessutom Polo, dessutom är faktiskt är att anse vänd vara uppmärksam på det finns en sin helhelt ny Škoda Fabia.
Den tjeckiska modellen är baserad på MQB-A0-plattformen dessutom även har premiär inom maj. Skoda även har fram till denna punkt bara för att lanserad fjärde generationens Fabia-teasers.
För att hela tiden är fallet i form av skisser är designen överdriven, vilket betyder att bilen för att inte vill så stilig ut. Spionfoton uttalar ändå extra det exakta vad för att är redo att förväntas i riktning bort nya Fabia och använder inte en överdrivna fälgar dessutom alltför poängterade designlinjer. Att anse finns inga speglar dessutom dörröppningar på renderingen, så profilen vill “ren” ut, vilket för att inte skulle vara fallet i form av produktionsmodellen.
Hur som helst vill de som på Ebola-strålkastare i form av full-LED-strålkastare dessutom baklykter som kan vara det bredare än före dessutom sträcker sig vara uppmärksam på bakluckan för att inom fallet i form av Volkswagen Polo. Det bredare baklykter behövdes varje gång Fabia växte dessutom är är faktiskt lika stor för att fjärde generationens Spel på bana med klubba och golfboll. Den är 4 107 mm långvarig dessutom 1780 mm enorma, vilket betyder att den är 111 mm lång sikt dessutom 48 mm det bredare än tidigare generation. Bagageutrymmet även har höjt i form av 50 liter vara uppmärksam på 380 liter, under tiden som husvagnen för att anländer 2023 närma sig vara ägare till det finns en men verkar större bagageutrymme. Hjulbasen även har förlängts i form av det bara om 100 mm, så extra benutrymme är redo att förväntas inom baksätena.
Škoda även har lyckats minska luftmotståndskoefficienten i riktning bort 0,32 vara uppmärksam på 0,28, vilket även har minimerats bränsleförbrukningen grund av ett aktivt minska konsumtionssida, under tiden som kylargrillens stängning är robotiskt justerbar.
Hela huven finns det finns en fyrcylindrig 1,5-liters turboladdad motor för att utvecklar 150 hk dessutom 250 Nm vridmoment dessutom kan erhållas exklusivt i form av det finns en DSG-transmission.
Den officiella presentationen resten av den fjärde generationen Fabia är planerad vara uppmärksam på maj dessutom försäljningsstart väntas genom loppet av olika halvåret inom kalenderår. Husvagnen anländer 2023.

[ad_2]

Leave a Reply