Volkswagen råda över lanserat sin mäktiga SUV titta på den från Kina marknaden

0

Hos Volkswagen föreställa de som tydligt är benägna att de som behöver fler stadsjeepar på den från Kina marknaden, så de som presenterade det finns en en annan, fram till denna punkt den viktigaste inom dess historiskt förflutet.

Det är det det finns en modell för att heter Talagon, för att bara är antagen titta på köpare inom Kina. Den presenterades på Shanghai Motor Show såväl som tillkännagavs från SMV Concept titta på två kalenderår eftersom den. Designen råda över förändrats bara lite, emellertid produktionsversionen råda över väsentligen den mest förblivit trogen i opposition att konceptet.
Talagon är 5 152 långvarig, 2 002 enorma såväl som 1795 mm överdriven såväl som är Volkswagens mäktiga SUV fram till denna punkt. Ifrån Atlas, för att köpte inom Kina för att Teramont, är den 112 mm lång sikt, 12 mm det bredare såväl som 15 mm ökad.
Den 2 modellerna råda över det finns en identisk hjulbas på spektakulära 2980 mm, speciellt som ett resultat av Talagon är baserad på MQB Evo-plattformen för att använt av VW Group titta på kompakta fordon för att Spel på bana med klubba och golfboll, Škoda Octavia, SEAT Leon såväl som Audi A3.
Interiören inom Talagon rymmer sex vara uppmärksam på sju personer vi litar på att på konfiguration, såväl som bortsett i riktning bort det finns en tre ekers ratt för att liknar den inom Atlas / Teramont, äger de två modellerna för att inte en betydande mängd gemensamt inom interiören. Talagon försöker extra en samtida ut, råda över ett flytande infotainment-system genom användning av stor skärm bredvid att anse digitala klustret, såväl som mittkonsolen försöker dessutom annars ut såväl som är klädd inom läderbaserat genom användning av kontrasterande tråd.
Talagon närma sig är benägna att det har varit det genom användning av det finns en 2,5-liters V6-motor inom en blandning genom användning av det finns en DSG-transmission såväl som 4Motion-fyrhjulsdrift, såväl som det finns en 2,0-litersmotor nämns dessutom.

[ad_2]

Leave a Reply