Undersöka metoder till GR Yaris klarade sig ungefär Nürburgring

Denna dag gick den väsentligen den mest kraftfulla produktionsbilen inom B-kategorin hela genom att anse berömda “gröna helvetet” på åtta min och därav 14,93 sekunder.

Även när den “förargade” GR Yaris för att inte skapades tillföljd av är benägna att slå rekord på banor, bekräftade produkten ifrån Toyotas Gazoo Racing-avdelning, vars racingversion snabbt närma sig är benägna att verkar inom World Rally Championship (WRC), sina färdigheter på den berömda tyska observerar Nürburgring Nordschleife.
En gång de nått det finns en elektroniskt begränsad toppfart (230 km / h) gick GR Yaris hela genom ett utmärkande “grönt helvete” på åtta min och därav 14,93 sekunder och därav lämnade efter sig fordon för att BMW 1M Coupé och därav Honda Civic Type R (FK2).) .
GR Yaris drivs resten av det finns en 1,6-liters trecylindrig turbobensinmotor för att utvecklar 261 hk och därav 360 Nm vridmoment, för att fördelas på varje axlarna i form av det finns en 6-växlad handbok växellåda, och därav potentialen inom Toyotas godkännande “särskild” är bäst bekräftat resten av sanningen det de mest effektiva tidsklasskonkurrenten (F56 MINI John Cooper Works Professionell) ungefär Nürburgring är åtta min och därav 28 sekunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × two =