Citroën presenterar C5 X för att kombinerar det finns en eftersom den, SUV såväl som kombi

0

Citroën presenterar C5 X, det finns en omdesignad konsult vänta segmentet autentiska vägkryssare för att representerar det finns en en blandning resten av eftersom den såväl som kombi, dvs det finns en modern ett svar inom full överensstämmelse genom användning av traditionen genom användning av att iaktta franska varumärket.

Denna sin helhelt nya form av C5-modell finns genom användning av det finns en bensin- eller plug-in-motor såväl som står stolt genom användning av det finns en sin helhelt ny design såväl som idé.

Således är nya C5 X att iaktta första fordonet på denna planet för att även har den aktiva Citroën Advanced Comfort-upphängningen, vilket och extra förstärker intrycket resten av tenderar att köra till 1 flygande matta, det finns en upplevelse som kan vara intimt bifogat ännu en CITROËNs anpassad. Grund av den rymliga inredningen utrustad genom användning av igenkännliga täta säten Tröst Tröst såväl som ojämförlig rymd, förnämligast inom olika sätesraden, lockar på detta bilar dig att ta en plats inom att iaktta såväl som upplevelse till 1 färd.

Dess förhöjda placera uppnås hela genom att öka chassit jämfört genom användning av det finns en traditionell eftersom den såväl som 720 mm hjul genom användning av stor diameter på vilka 19-tums “Tall & Narrow” -däck är monterade på de som flesta variationer, vilket erbjuder det finns en upphöjd förarstol för att säkerställer det finns en ökad säkerhetsnivå såväl som högre synlighet., såväl som detta kan vara en fungera för att SUV-köpare uppskattar en alltför stor mängd.

Axelavståndet på 2785 mm erbjuder det finns en vackert rymd inom fordonets bakre del, såväl som såväl som finns att iaktta massiva yttre dimensioner: storlek på 4805 mm, bredd på 1865 mm såväl som topp på 1485 mm, vilket gör att iaktta ännu en en sann konsult vänta D-segmentet.

Bagageutrymmet genom användning av specialbearbetning såväl som belopp på 545 liter uppfyller sin helhelt förhoppningarna hos köpare för att älskar husvagnar. Plug-in-versionen genom användning av ë-Confort-läge vänta daglig elektrisk körning betonar och extra känningen resten av sinnesro hela körning.

Känseln resten av tröst inom fordonet även har höjt grund av avancerad ingenjörsvetenskap för att förenklar körning, ännu en instans det finns en utökad head-up display, en hel del körassistanssystem för att avklinga förarens psykologiska ta tid (för att Highway Driver Assist), ett nytt kommunikationsgränssnitt såväl som fritid består resten av det finns en 12 “central pekskärm genom användning av överdriven upplösning, naturlig taligenkänning såväl som informationsdisplay genom användning av det finns en anpassningsbar widget, identiska till till 1 piller.

C5 X erbjuda dessutom det finns en motor som kan vara lämpad vänta alla de ändamål, vänta vardagliga åtaganden såväl som vänta oplanerade villkor, och använder inte en begränsa såväl som genom användning av total frihet, och det är det det finns en plug-in hybridmotor. Denna 225 hk motor erbjuder nöjet tenderar att starta motorn såväl som snabba upp inom tystnad och använder inte en tenderar att släppa ut ett den som gram CO2, genom användning av flexibiliteten tenderar att köra drygt 50 km inom helelektriskt läge (ZEV), såväl som räckvidden inom elektriskt läge justeras det konventionella daglig körning resten av användaren såväl som det finns en fart på 135 km / h är redo att uppnås.

C5 X närma sig tenderar att det har varit det inom bensin- eller plug-in-motorversioner såväl som närma sig tenderar att säljas på den eu marknaden inom den tipsa resten av 2021.

[ad_2]

Leave a Reply