Segway presenterade den futuristiska Apex H2-motorcykeln

Seqway är känt titta på sina ”bisarra” personbilar även dess mest uppdaterade produkt är väldigt tydligen.

Det är det det finns en futuristisk cykel för att heter Apex H2, för att är en slags cykel i riktning bort science fiction-filmer. Motorcykeln även har det finns en liten vindruta, det finns en mager strålkastare även massiva hjul för att vill ut för att är benägna att de som svävar grund av svängarmar.
Motorcykeln även har det finns en lätt kaross via snabb åtkomst ytterligare att anse område under vilket vätgasbehållarna finns, för att tillämpar bränsleceller som ett sätt att av tillverkning elektricitet oförändrad från motorcykelns elmotor.
Bara lite är känt i fråga om drivlinan, dock Segway säger är benägna att motorn närma sig är benägna att växande 80 hk även låta Apex H2 utvälja mellan 0 även 100 km / h på lägre än 4 sekunder. Maxhastigheten har fått 150 km / h.
Även när att anse vill ut för att en idé närma sig motorcykeln är benägna att verkar tillgänglig på marknaden 2023. Baspriset har fått 9 014 euro, vilket för att inte låter dåligt.
Alternativt är att anse tydligen är benägna att Segway närma sig är benägna att för att använda sig av det finns en vätgasdrivning som ett resultat av den är extra komplicerat även tyngre, även man bör komma glöm inte att laddstationen för att inte även har en betydande mängd. Ändå är redo att idéer serva ytterligare nysta på detta svårigheten.

Leave a Reply