Hyundai presenterar den sportiga Tucson N Line

Efter hatchbacken såväl som eftersom den introducerade Hunday den primära SUV inom N Line-familjen inom september 2020 när som helst Kona N LIne dök citerar, såväl som för tillfället är råda över familjen fått det finns en ny medlem, Tucson N Line.
Som ett resultat av att anse för att inte är det finns en “renrasig” N-modell fick Tucson i huvudsak synliga utvecklingar, men dessutom det finns en elektroniskt dominerad fjädring som kan vara uttryckligt inställd vänta N Line. Ingenjörer råda över kunnat skala tillbaka vibrationer såväl som göra vissa “extra smidighet”, såväl som upphängningen svarar förr på förarens reaktion såväl för att på kroppsrörelser.
Tucson N Line inom vanligtvis läge måste vara lika bekväm för att sedvanlig Tucson, men dessutom erbjuda det finns en en annan upplevelse hela genom är benägna att sätta igång Sportaktiviteter-läge.
Hyundai hävdar är benägna att Tucson N Line-ratten beter sig avsevärt på ett annat sätt inom antal körlägen, såväl som på detta är det exakta resultaten av fjädringsoptimeringen. Var hjul styrs individuellt, vilket sänker lutning såväl som vertikal ändring av läge.
Tucson N Line försöker extra aggressiv ut än sedvanlig grund av sin karossats, tvillingläkemedel avgasrörsändar såväl som det finns en uppsättning 19-tums hjul. Crossover är lackerad inom Shadow grey som är exklusivt vänta den den här typen versionen resten av Tucson, och det är det valfritt genomförbar det som får tak inom Phantom black. På detta tak är redo att kombineras via Dark Knight, Sunset red såväl som Polar vit kroppsfärg, under tiden som Tucson N Line dessutom finns inom det finns en ton skimrande silver såväl som Phantom black.
Interiören råda över dessutom ändrats, att anse finns för tillfället är framsäten via N-märke såväl som högre sidostöd såväl som det finns en lila tråd för att finns inom det som är kvar hytten. Tucson N Line har lyckligtvis fått det finns en svart himmel såväl som ganska mycket blanka svarta ytor, såväl som metallpedaler, ett fotstöd såväl som lister förbättrar utseendet.
Att anse skedde ingen person förändring genom loppet av huven, vilket betyder att Tucson N Line är redo att erhållas via det finns en 1,6-liters turbobensin via eller utan ut en en mild hybridteknik, såväl som variationer på 150 såväl som 180 hk kan erhållas. Att anse finns dessutom det finns en 1,6-liters diesel via en mild hybridteknik för att levererar 136 hk. Dessutom är det genomförbar att köpa en det finns en hybridmodell via det finns en bensinmotor via samma identiska slagvolym, såväl som den totala effekten är 230 hk. Att anse finns dessutom det finns en kraftfullare 1,6-liters plug-in hybrid för att utvecklar 265 hk:
Huruvida den “riktiga” Tucson N dessutom närma sig är benägna att verkar återstår är benägna att låt oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 9 =