BMW introducerade M5 CS att tillägga accelererade ta sig an 100 km på bara för att tre sekunder

BMW råda över lanserat sin nya flaggskeppsmodell, M5 CS.
M5 CS är så en alltför stor mängd för att 100 kg simpel än det föregående flaggskeppet, som är M5 Competition. Denna fantastiskt eftersom den kan också vara det finns en extra mycket effektiv, i själva verket fakta den förmodligen den mest kraftfulla M-modellen inom historien. Den berömda 4,4-liters twin-turbo V8-motorn utvecklar 636 hk att tillägga är ihopkopplad genom användning av det finns en åtta-växlad transmission att tillägga xDrive fyrhjulsdrift.
Bilen accelererar ifrån 0 ta sig an 100 km / h på bara för att 3 sekunder att tillägga ta sig an 200 km / h på 10,4 sekunder. Topphastigheten fortsätter att vara 306 km / h.
Inom finns blanka M Carbon-säten inom det finns en en blandning resten av svart att tillägga rött, att tillägga på baksidan är 2 säten åtskilda resten av det finns en liten mittkonsol. Det existera en skiss resten av Nurburgring på alla de säten, vilket är redo att betyda är benägna att M5 CS råda över satt ett nytt varvrekord, för att BMW ändå är tyst i fråga om.
CS-markeringarna finns på sätena, trösklarna att tillägga instrumentbrädan, att tillägga att anse fasta armstödet på mittkonsolen råda över föråldrad öppningsdesignen. På detta sparar lättviktslyft inom BMW. Det finns en 12,3-tums infotainmentsystemskärm kan vara hittade.
Guld- att tillägga koldetaljer märks att omedelbart på ytan, att tillägga denna design inom BMW känd som Gold Bronze. Att anse finns hela kylargrillen, liksom på antal markeringar att tillägga det finns en uppsättning speciella 20-tums fälgar. Kolfiberförstärkt plast (CFRP) användes se fram emot motorhuven för att rymmer ventilerna, liksom se fram emot den främre delaren, den bakre diffusorn, bakre spoilern att tillägga sidospeglar. Motorkåpan kan också vara tillverkad resten av kol att tillägga grund av dessa modifieringschanser sparades så en alltför stor mängd för att 70 kg.
BMW råda över dessutom arbetat genom användning av upphängningen med ett syfte att förvärva bilen för att anpassa sig ta sig an mycket mindre lättviktslyft. Ovan pratade om 20-tums hjul närma sig genom användning av Pirelli P Zero Corsa-däck för att mäter 275/35 resultat i att tillägga 285/35 bak. L-formade till solljus för är gula.
Den nya M5 CS närma sig är benägna att fungera för att modell se fram emot 2022, att tillägga BMW närma sig att leverera den bara för att ett kalenderår för att det finns en begränsad modell. Försäljningen inom Europa börjar till hela våren ta sig an ett värde resten av 199 900 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 3 =