Brabus Mercedes-AMG A45 S utvecklar 444 hästkrafter

0
När som helst 416 hk för att avancerade resten av Mercedes-AMG A45 S för att inte räcker, så finns att anse Brabus.
Den berömda tunern vänta Mercedes-bilar Brabus råda över ett nytt utmaning, och det är det det finns en Brabus B45 baserad på Mercedes-AMG A45 S-modellen.
Den primära B45 dök nämner vänta sju kalenderår av den anledningen som för att det finns en förbättrad modellkort resten av Mercedes-AMG A45, och därav är faktiskt råda över Brabus uppgraderat den mest uppdaterade AMG A45 S. Den kraftfulla hatchbach hade varit redan det finns en produktionsbil i form av den kraftfullaste fyrcylindriga produktionen, dock att anse gjorde hindra för att inte Brabus specialister med ursprung i hemmahörande i att dra för extra energi med ursprung i hemmahörande i 2,0-litersmotorn.
Vanligt AMG A45 S utvecklar 416 hk och därav 500 Nm vridmoment, dock efter Brabus “bot” levererar den 444 hk och därav 550 Nm. Att anse av ytterligare vridmomentet möjliggjorde det finns en kortare accelerationstid med ursprung i hemmahörande i 0 ta sig an 100 km / h, så att anse övertagande är faktiskt bara för att 3,7 sekunder.
Brabus rörde för att inte omkring den elektroniska hastighetsgränsen, för att ändå är 270 km / h, men när någon person är nervös vänta den motsatt inverkan resten av tuning på motorns tillförlitlighet, erbjuda tunern tre års garantiförbindelse eller 100 000 kilometer.
B45 är 30 mm minska än den modell för att den att konstruera på grund av den justerbara upphängningen, och därav den fick dessutom 20-tums Brabus Monoblock-hjul i form av Continental-däck. Interiören råda över dessutom genomgått mycket mindre förändringar med läderklädsel, aluminiumpedaler, velourmattor och därav upplysta trösklar.
Det är det mest sannolik endast en tidsfråga tidigare än Brabus närma sig att leverera samma identiska kraftförstärkning vänta de som olika “45-talet” med ursprung i hemmahörande i AMG: s erbjudande, som ett resultat av CLA 45 / CLA 45 Shooting Brake och därav GLA 45 drivs resten av samma identiska M135-motor.

[ad_2]

Leave a Reply