MHX5 800 är ett nytt monster i riktning bort Manharts verkstad

I fallet med stadsjeepar är Manhart förmodligen den mest känd se fram emot sitt BMW X3 M-projekt som kan vara det finns en riktig katapult på hjul, däremot är faktiskt även har denna tyska tuner det finns en ny kandidat se fram emot kronan.
Det är det det finns en modell MHX5 800 baserad på detta generationen resten av BMW X5 M, som kan vara det finns en farlig rival ännu en Audi RS Q8, det finns en mycket effektiv SUV för att ägde rum inträffade ut ur Manharts lagring inom maj förra året.
Den tyska tunern även har förberett ett rikt paket via av ämnen för att inkorporerar ganska mycket av utvecklingar inom en blick men även effektivitetsklänning. Låt oss börja dela via vad som kan vara genom huven, som kan vara det finns en 4,4-liters twin-turbo V8-motor för att fick det finns en ny turbo, det finns en verkar större intercooler men även ny mjukvaruprogram. Att iaktta finns dessutom ett nytt avgassystem för att består resten av det finns en bakre gryta resten av kromstålet via ventilstyrningsfunktion utöver 4 avgasrörsändar via det finns en diameter på 100 mm via keramik eller kol.
Grund av dessa utvecklingar utvecklar motorn 823 hk men även 1 080 Nm vridmoment men även är ihopkopplad via det finns en åtta-växlad transmission för att dessutom fick ny mjukvaruprogram. Energi överförs ännu en alla de 4 punkter.
Standardmodellen accelererar i riktning bort 0 ännu en 100 km / h på 3,8 sekunder, eller 3,7 inom Competition-varianten, men även Manhart-versionen måste vara förr.
Manhart erbjuda dessutom det finns en Race downpipe för att eliminerar katalysatorer men även ett GPF-filter, däremot är bara av tillgängligt på säkert marknader.
Den brutala SUV-enheten fick 22-tums hjul via 295/30 dimensioner, men även grund av fjädringsändringarna är den 30 mm minska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 6 =