ny trailer i form av slagsmål, utforskning även fångster

Hela nattens direkt släppte Nintendos huvudspråket i Japan YouTube-kanal ett helt nytt trailer hemmahörande i Arceus Pokémon Legends i form av många spelsekvenser dedikerade mot slåss, fånga även upptäcka inom Hisui-regionen.

Film, för att du kommer att se inom spelaren ovan, varar inom cirka sex min även syftar mot att erbjuda en sammanfattning genom de som utmärkt dragen inom Arceus Pokémon Legends. För att chansen är att du även har gissat är som med beklagande, beklagligen, alla sakerna på huvudspråket i Japan, dock en italiensk eller som ett minimum engelsk alternativ är redo att dessutom komma i hela, de som närmaste timmarna.

Inom videon behärskar vi undersöka bland Pokémonerna för att befolkar regionen Hisui, tillsammans med Electivire, Snorlax, Chimchar även Bidoof, bara för att som ett sätt att nämna bara några få. Kamperna, för att nu har vi en känt mot ett tag, närma sig för att skilja sig avgjort hemmahörande i huvudseriens, i form av vår digital avatar för att, i fråga om som krävs, bör hålla sig borta från attackerna hemmahörande i vilda Pokémon. Dessutom är det uppnåelig är benägna att försök att fånga en Pokémon tidigare än den ens går in inom stridsfasen, hela genom är benägna att smygande närma sig varelsen resten av vårt nyfikenhet även kasta en Pokéball tidigare än den märker oss.

Videon bland områdena inom Hisui-regionen, tillsammans med gräsmarker, vulkanområden även skogar, även enkla metoder till vi kommer fiol oss inom spelvärlden, på ryggen eller burna resten av antal Pokémon. Vi är redo att dessutom undersöka bland strukturerna för att finns inom Hisui’s Jubilant Village även valmöjligheterna som ett sätt att anpassa huvudpersonen.

Pokémon Legends Arceus närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig hemmahörande i 28 januari 2022 exklusivt för att stödja Nintendo Switch. Dom som även har spara data från tidigare spel i serien på din Nintendo Switch kommer att få exklusiva bonusar, som Darkrai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *