den lilla bokstaven i fråga om förmågor, spelgränssnitt även ganska mycket extra

GameInformer även har tryckta det finns en ny artikel tillägnad Horisont Förbjudet Väst för att sammanfattar ett antal nyheterna för att vi är benägna att låt oss inom uppföljaren, via den lilla bokstaven i fråga om sekundära uppdragsfärdigheter, spelgränssnitt även extra.

Bland innovationerna för att nämns inom artikeln finner vi “filmsekvenser resten av större standarden via full motion capture, förbättrade ansiktsanimationer även det finns en toppskärm rollbesättning. “Denna kvalitetsnivå, i enlighet med narrative director Benjamin McCaw, sträcker sig åt varje sak innehåll material inom sporten, med ursprung i huvuduppdrag åt sekundära projekt, vilket gör dialogerna via karaktärerna sekundära även mycket mindre scener mycket mer autentiska även trevliga är benägna att låt oss.

Horizon Forbidden West, det finns en bosättning

För att redan rapporterats då, även har Guerrilla Games omarbetat Aloys färdighetssystem att erbjuda spelarna fler valmöjligheter även valfrihet i fråga om de som ska närma sig sporten. Så låtlektioner oss talande i fråga om sex grenar av olika förmågor, har varit även det finns en specialiserad på ett visst utrymme även presenterar 20-30 aktiva förmågor även passiva bonusar. Varenda avdelning även har dessutom sin egen “Valor Surge”, det finns en ny speciell potential för att är redo att aktiveras hela genom är benägna att att träffas särskilda . Det är vanligtvis genomförbar att öka det finns en färdighet hela genom att spekulera för färdighetspoäng eller genom Aloys utrustning.

Inom Horizon Forbidden West avslöjar scanning via Aloy’s Focus för tillfället är fler den lilla bokstaven i fråga om utrustning även mänskliga fiender än tidigare kapitel, inget särskilt i ämnet av svaga punkter, förstörbara segment eller dom som är redo att samla komma in med tanke på användas för att provisoriska försvarsmedel. Just då gjorde Guerrilla Games-laget modifieringschanser inomspelgränssnitt för att stödja för att vidta åtgärder men mycket mindre invasivt än Horizon Zero Dawn även på grund av detta faktum ha färre distraktioner på display skärm, via detaljer om mål som för att ska slutföras, välbefinnande även inventering för att ruschigt är redo att återkallas grund av pekplattan på PS5- även PS4-kontrollerna.

Bland de många relevanta nyheterna för att nämns resten av Game Informer finns som dessutom extra intressanta sidouppdrag att tillfredsställa även via verkar större belöningar än inom Zero Dawn. På samma identiska tillvägagångssätt lovar Guerrilla Games-teamet fler “live” uppgörelser, grund av högre NPC-animationer även omgivande ljud, även det finns en större involvering av primära och sekundära karaktärer i berättelsen.

Horizon Forbidden West skulle vara tillgänglig exklusivt för att stödja PS5 även PS4 med ursprung i även via den 18 februari 2022. Igår släppte Sony även Guerrilla Games det finns en ny trailer tillägnad stammarna som befolkar det förbjudna västern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *