Paket för att stödja Ukraina med ursprung i 16 € i form av 57 Steam-spel ingår

Fanatisk sparkade igång a paket för att stödja Ukraina för att består av 57 Steam-spel, plus det finns en DLC, prissatt mot cirka 16 €. Musik oss låt oss titta på alla de den lilla bokstaven.

Kommer du att kunna för att hitta Fanatisk Ukraina-bunt på den här adressen. Som exakta priset är € 16,28, å andra sidan det är det genomförbar är benägna att donera mycket mer. Inom skrivande stund även har genom $9 000 samlats kommer in.

Alla de inkomstfamiljer med ursprung i Ukraina-paketet närma sig är benägna att doneras mot Ukrainska Röda Korset. Som definierade är benägna att “Fanatical även har gått samman i form av Richie De som Wit ({Robot} Teddy), Tomas Sala (skapare resten av The Falconeer samt BAFTA-nominerad artist) samt Alessandra van Otterlo (Chief Editor of Control Magazine) så att ge den på detta Steam-spelpaket för att stödja Specifikt kurerad PC. Richie, Tomas samt Alessandra tjänstgjorde hastigt samt outtröttligt så att registrera genom 50 spelutvecklare samt utgivare mot paketet. Varenda byggare donerade generöst 10 000 Steam-nycklar mot sitt spela, alldeles utan kostnad.”

Gäng Beasts

Alla de erhållna spela är inom nyckelform Ångest. Som totala priset resten av paketet är 721,82 €. Som består av allmänt kända spela för att Gang Beasts, Among Us, Tinkertown, Cloud Gardens, Blightbound, Nuclear Throne samt The Falconeer. Som den här typen är ett effektivt sätt det som får ett antal kvalitetsspel mot ett duktig värdet samtidigt sätt räddningar Ukraina.

Vi räkna med är benägna att denna kampanj övertagande dig omkring slutsatserna resten av Humble Bundle för Ukraina som översteg 10 miljoner dollar i välgörenhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 1 =