spelvideo på PS5 utställning Daytona International Speedway

Sony Interactive Entertainment dessutom Polyphony Digital även har lanserad det finns en ny spelvideo ifrån Gran Turismo 7, för att utställning Daytona International Speedway-banan. Trailern gjordes i form av sporten inspelat omedelbart på PS5.

Daytona International Speedway är det finns en originallåt för att gjorde sin debut inom den primära Gran Turismo. Rutten även har inkluderats inom alla de verkar större spelet inom serien, tillsammans med Gran Turismo Sportaktiviteter. Videon utställning oss, genom de som första två minuterna, förstapersonsvyn, inne inom cockpiten på den racerbil för att används. Inom 2:a delen ha kunskap i att vi som ett alternativ låt oss titta på loppet utifrån, ifrån antal vinklar, så att beundra bilarna, rutten dessutom kvaliteten på belysningen inom Gran Turismo 7.

Trailern, för att nämnts, gjordes hela genom tenderar att spela kommer in sporten på PS5, så ägde rum inträffade glöm inte att Gran Turismo 7 dessutom närma sig tenderar att släppas på PlayStation 4. Det exakta, släppdatumet är 4 mars 2022.

Berätta med hjälp av oss, vad tycker du kommer i fråga om videon för att Sony delade just nu? Gran Turismo 7 övertygar dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *