Hellblade 2, Hideo Kojima en betydande mängd imponerad resten av sporten

Hideo Kojima hade varit imponerad resten av game med ursprung i Senua’s Saga: Hellblade 2, visades genom användning av det finns en video genom loppet av The Game Awards 2021, dessutom önskade att prata sin entusiasm genom användning av det finns en tweet baserad på bara för att uttryckssymboler: det finns en tumme citerar, hjärtformade slumra dessutom tre missiler för att lyfter.

Kojimas budskap välkomnas genom användning av stor nöje resten av pojkarna inom Ninja Theory, för att framgår resten av förklaringen, dessutom är nyfiken resten av två väsentliga orsakar: den primära är att det finnsden som touch på postat resten av den huvudspråket i Japan speldesignern inom förhållande mot spel som visas på The Game Awards 2021, som olika är just tweetens för förvånande en personlighet.

Tenderar att den Senua’s Saga: Hellblade 2-spel även har på en hel del tillvägagångssätt stulit showen genom loppet av evenemanget för att arrangerades resten av Geoff Keighley är bara om hela överens, dessutom Kojimas åsikt ger därefter mot en hel del olika positiva kommentarer för att stödja sporten.

Hans entusiastiska inlägg fick oss ändå tenderar att replikera genom sättet att atmosfären inom den trailern sanningen är ligger närhet vägen att informera om historien i fråga om Kojima , undersöka mot instans arbetet för att skapades genom användning av den narrativa sektorn resten av Death Stranding.

Så törhända inom Ninja Theorys tackmeddelande dessutom inom den bifogade GIF-filen, för att utställning det finns en Sam Bridges för att firar vilt, går som dessutom tenderar att finna medgivande på sättet att teamet ett eller annat sätt inspirerats resten av faderns verk. Metal Gear Stark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 1 =