Battlefield 2042 på Steam även har färre aktiva ivrig spelare än Battlefield V

Antalet aktiva ivrig spelare på Nervositet ifrån Battlefield 2042 den av konstant tenderar att sjunka obevekligt, åt den punkt under vilket den för tillfället även har varit åt även i form av överträffad resten av Battlefield V, den förra delen resten av skjutserien resten av DICE även EA för att släpptes 2018.

Den oroande siffran delades på Twitter resten av Tom Henderson, det finns en välkänd läckare även journalist, för att rapporterade statistiken för att rapporterats på Steamcharts anger orsak den 2 spelen. Genom de som mest uppdaterade 24 timmarna även har Battlefield 2042 nått sin höjden 19 002 kunders emot de som 22 993 inspelade resten av Battlefield V.

Då hade vi rapporterat det finns en någotsånär drastisk lägre resten av aktiva kunders på Steam of Battlefield 2042 för att hade betraktat hans användningen halverades på bara två veckor. Av den anledningen som dess även har antalet aktiva ivrig spelare fortsatt för att skära ner, i form av det finns en tillfällig överlämna förra veckan, tack vare den kostnadsfria helgen för PC-versionen. Så möjliggöra tenderar att vi icke känner åt uppgifterna i fråga om aktiva ivrig spelare på Origin, PlayStation även Xbox är sätt inte möjligt det som får det finns en komplett en bild resten av sätt totala antalet kunders resten av sporten.

På lanseringen fick Battlefield 2042 stor kritik anger orsak ganska mycket av tekniska bekymmer även designval, åt den grad tenderar att är ett av de sämst rankade spelen på Steam 2021. På ett tag försökte DICE f r ee utfärdar i form av sporten hela genom intensivt uppdateringar även lovade tenderar att ganska mycket av jag skulle inte komma nytt med säsong 1, till exempel den nya exponeringskartan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 9 =