Breath of the Wild 2, nya huvudpunkterna i fråga om sporten hemmahörande i tre Nintendo-patent

0

[ad_1]

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 närma sig tenderar att skryta mekanik resten av game inget speciellt förfinad, som svar på för att rapporterats inom tre antal patent insatt resten av Nintendo.

Zelda: Breath of the Wild 2 kommer inte att visas förrän E3 2022, enligt Jeff Grubb, därefter är vi med all sannolikhet ändå ett antal månader ifrån det finns en exponera detaljerat, å andra sidan detaljerna för att även har kommit resultat i kommer att få oss tenderar att spegel genom graden resten av komplexitet för att spelets byggare ser ut som om sikta på

Som första patentet, inlämnat ytterligare WIPO genom loppet av nummer 20210370175, illustrerar de som villkor för att krävs för att stödja klättra citerar till 1 plattform då istället vi är de genom loppet av den. Tydligen närma sig sätt tenderar att vara genomförbar tenderar att utöva denna åtgärd fritt och icke på förutbestämda punkter.

Som olika patentet, nummer US20210370178, ser ut som om som ett alternativ syfta på miljöpussel även deras konnotation. Inom The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 gameplaytrailer vi har varit försedd med kom på tenderar att Link närma sig det som får det finns en energi för att gör tenderar att mannen är redo att transportera till saker bakåt inom tiden även den här typen förklarar vi tips om hur man denna mekaniker närma sig tenderar att fungera.

Som 3:e patentet, nummer US20210370179, koncentrera sig på faller fritt: Link närma sig ha förmågan att inta antal positioner genom loppet av fallet, för att för att visa ryggen ytterligare eller dyka, å andra sidan dessutom för att använda sig av ringen även träffa fiender inom farten.

[ad_2]

Leave a Reply