affisch avtäckt anger orsak långfilmen baserad på Naughty Dog-sagan

The Uncharted filmaffisch

Sony delade online- Uncharted filmaffisch, baserad på Naughty Dog-sagan. Imagen, för att kommer du att kunna låt oss titta på ovan, utställning oss Tom Holland (för att Nathan Drake) dessutom Golv Whalberg (för att Victor “Sully” Sullivan).

Imagen utställning oss den 2 huvudpersonerna inom Uncharted-filmen för att står på klipporna, på strand. Inom bakgrunden försöker vi sjunkna vrak dyka nämner ur vattnet. De verkar för att klassiska piratskepp, via skadad segel dessutom webbbehov inom fri sikt. Holland, inom den den här typen imagen, sport den klassiska Nathan Drake-outfiten, komplett via det finns en halsring.

genom vilket officiell beskrivning resten av film lyder: “Uncharted, film regisserad resten av Ruben Fleischer, är det finns en ursprungshistoria hämtad ifrån videospelsserien via samma identiska namn dessutom berättar skattjägaren Nathan Drakes reseadministratörer, spelad resten av Tom Holland, ättling ytterligare den berömda Sir Francis Drake. anger orsak sin åldern bror Sam, stöter den unge personen som på Victor Sullivan (Golv Wahlberg), ofta kallas Sully, för att Drake närma sig är benägna att utvecklas till god vän via. Sully närma sig är benägna att utvecklas till hans mentor.”

“Den unge personen som är nöjd i fråga om är benägna att hans bror för att inte även har försvunnit, å andra sidan är försvunnen till minst en avlägsen tillräckligt med utrymme som inte är det markerad på någon person markkarta. Som har fått Sully som ett sätt att nuvarande honom hade varit Sam är redo att vara, som behöver vi säger att till minst en framtida ö, genom vilket den mytomspunna Elektrisk energi påstås hållas. Dorado, den väsentligen den mest eftertraktade skatten på planeten. Övertygade i fråga om är benägna att i fråga om de som vi upptäcker att guld närma sig dessutom de är benägna att för att hitta Sam, erbjuder den 2 ut till minst en åka, å andra sidan de är det inte de som den som för att söker efter den legendariska skatt…”

Berätta anger orsak oss, vad tycker du kan i fråga om den den här typen affischen? Borde du väntar på film, den här typen är den vår analys av trailern, för att klara väntan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + thirteen =