speltrailer med hjälp av PC, iOS, Android, PlayStation, Switch men även Xbox

Konami, genom Jump Festa för att kom om inom Japan, släppte det finns en ny gameplay trailertillägnad Yu-Gi-Oh! Mästerduell, sätt nya digitala kortspelet för att släpps kl PC, iOS, Android, PlayStation, Switch men även Xbox. Kommer du att kunna undersöka videon, på huvudspråket i Japan, ovan.

Yu-Gi-Oh! Trailer Ta tag i Duel ganska många delar som kan tenderar att det har varit det inom sporten. Vi är redo att undersöka ett antal korten, stridsfaser men även en betydande mängd extra. Hela hoppfesten sändes dessutom det finns en reslig spelvideo, även på huvudspråket i Japan, vilket gör tenderar att kommer du att kunna undersöka sammandrabbningarna inom fullformat.

Tragiskt gör språkbarriären sätt hårt att greppa detaljerna inom vad som sker, å andra sidan Yu-Gi-Oh! de som behöver ej med hjälp av en mängd förklaringar som ett sätt att inklusive märke åt detaljerna inom sammandrabbningarna. Den 2 videorna låter oss uppfatta tenderar att hela väsentliga delar är .

Vi påminner i fråga om tenderar att för tillfället Yu-Gi-Oh! Mästerduell även har inget releasedatum. Vi alla vet att ändå tenderar att sporten även närma sig tenderar att släppas inom väst, vilket närma sig tenderar att innefatta större än 100 000 tillfällig. Upplösningen närma sig tenderar att gå citerar åt 4K, på plattformar för att stöder sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 16 =