Marvel’s Guardians of the Galaxy att tillägga ray tracing, PS5 VS Xbox Series X: analysen resten av DF

Marvels Guardians of the Galaxy introducerade strålspårningPS5 Samt Xbox Series X via den mest uppdaterade uppdateringen, att tillägga Digital Foundry även har betraktat sätt tillämpliga för att kontrollera för den 2 versionerna. Vilken går högre?

Tillgänglig i går, ray traced patch för Marvel’s Guardians Of The Galaxy tillägger det finns en 3:e grafikläget för att läggs åt den 2 för att redan finns (4K på 30 fps att tillägga 1080p på 60 fps) att tillägga är redo att träna ut via vackra strålspårade reflektioner appliceras på vatten att tillägga på alla de blanka ytor.

Resultatet vill ganska bra ut att tillägga erbjuder en personlighet att tillägga djup åt den synliga renderingen resten av sporten, dock det är det tydligt är benägna att tillämpningen resten av det finns en sådan strategier även har det finns en kostnad med effektivitetsklänning: inom sätt den här typen fallet körs sporten kl. Dynamisk 4K att tillägga 30 fps, går ner åt 1620p inom de som extra komplexa sekvenserna.

PlayStation 5 att tillägga Xbox Series X ser ut bete sig på samma identiska betyder, så sätt finns ingen person framgångsrik konsol inom den den här typen jämförelsen, dock patchen övertagande olyckligtvis för att inte citerar de som osäkerheter för att komma upp på Sony-plattformen inom 60 fps-läget.

I fråga om sätt, Marvel’s Guardians of the Galaxy fastnade vid 30 fps på Xbox Series S. dock uppdateringen även har återinfört chansen är benägna att låsa citerar bildfrekvensen, och använder inte en för att förbättra optimeringen komma vad som kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 7 =