Aliisha infört genom användning av det finns en trailer, det finns en unik konsol för att stödja Nintendo Switch

Via anledning resten av Nintendos Indie World Showcase tillkännagavs som genom användning av det finns en trailer Aliisha: Tvillinggudinnornas glömska, ett pusseläventyr för att släpps kl Nintendo Switch för att det finns en unik konsol hela våren 2022.

Sporten platser oss inom tvillingarna Aishas samt Lishas skor samt är tryckt för att det finns en rafflig fara komma in inom det finns en okänd värld. Det kommer vara uppnåelig att tillfredsställa resan kollektivt genom användning av det finns en en annan idrottsman inom ett regionalt samarbetsläge någotsånär uttryckligt: det finns en kunders närma sig för att kontrollera Aisha genom användning av det finns en Joy-Con lös med ursprung i konsolen, då däremot den övriga närma sig är benägna att vägleda Lisha är benägna att för att använda sig av Switch inom portabelt läge. Såväl som närma sig som är benägna att det har varit det intensivt programvara resten av rörelsekontrollkommandona samt Switch-pekskärmen för att stödja upplösningen resten av de som antal miljöpussel samt pussel för att sporten närma sig är benägna att råd.

Samarbete är det viktiga inom på detta pusselspel som ett sätt att absolut upptäcka ett övergivet tempel. i fråga om dig när du beslutar dig som ett sätt att förmedla dig an resan solo eller inom co-op för att stödja två idrottsman, bör du kommer samarbeta genom användning av tvillingarna Aisha samt Lisha, för att det är de som utbyter ledtrådar samt instruktioner prylar för att gör är benägna att kommer du att kunna är tillgängliga inom templet. Har varit ändå varnad: templet är fyllt genom användning av hotfulla monster samt förrädiska locka, resten av vilka ett antal är redo att leda mot antal sista. Den tryckande musiken, inom en blandning genom användning av den rafflig historien, närma sig är benägna att observera genom användning av dig på resan som ett sätt att avslöja templets hemligheter och tekniker“, lyder den officiella beskrivningen resten av sporten.

För att nämndes till att börja med närma sig Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses är benägna att det har varit det tillgänglig på Nintendo Switch, för att det finns en unik tillfällig konsol, hela våren 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 3 =