DualSense på PC, PS5-kontroller stöds helt ut grund av ett gratisprogram

DualSense, den PS5-kontroller är redo att vara stöds bara om alldeles på PC grund av ett gratisprogram för att heter DualSenseX, som aktiveras haptisk förslag dessutom adaptiva triggers även genom vilket sätt för att inte är formellt av tillgängligt.

DualSenseX, gratis nedladdning

Steam utökade stödet för DualSense i januari förra året, å andra sidan upplevelsen är icke väsentligen jämförbar via den för att är redo att erhållas inbyggt på PlayStation 5 och icke alla de spelet lockar vinst resten av enhetens egenheter.

Så sätt denna sort närma sig ordentligt mot cross mjukvaruprogram, för att även har olika av andra för att stödja Sony-kontrollern dessutom låter bland annat justera utlösarens respons, göra verksam ljudbaserad haptisk förslag via mera.

DualSenseX, alternativskärmen

Det är det inte det hela: för att dessutom illustreras inom video tutorial ovan är redo att DualSenseX-programvaran dessutom emulera driften resten av DualShock 4- eller Xbox-kontrollern.

Kort meddelat, det är det ett riktigt tydligen programvara för att stödja dem för att utför på PC dessutom även har det finns en DualSense eller behöver köpa det finns en, inom väntan till 1 extra komplett officiell support.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − seven =