PlayStation Plus december 2021, ny utan kostnad bonus på PS4 samt PS5 surprise

Inom den PlayStation Plus med ursprung i december 2021 dök nämner kl överraskning det finns en ny utan kostnad bonus för att stödja PS4 samt PS5, för att är redo att lösas kommer in resten av hela prenumeranter på Sony-tjänsten, utöver de som game för att redan distribuerats för att stödja denna månad och det är det ett nyfiken öka för att stödja Fortnite-fans.

Inom som denna sort fallet, bland de många exklusiva bonusarna för att stödja PlayStation Plus-prenumeranter, finns som dessutom Fortnite PlayStation Plus Celebration Pack, för att man kan hitta på denna adress på PlayStation Store samt ansluter sig därefter ytterligare de som en hel del paket för att prenumeranter på Sony-tjänsten redan är redo att ladda ner utan kostnad på PS4 samt PS5.

Fortnite, inte för länge sedan förnyad version ytterligare kapitel 3, är huvudpersonen inom den nya PS Plus-bonusen med ursprung i december 2021

Inom vi upptäcker att vi inom synnerhet Sultura-kostymen samt Cymitar Pickaxe, två exklusiva estetiska till saker för att är redo att bidra ytterligare för att anpassa din fighter på ett specifikt tillvägagångssätt inom sporten.

Paketet inom undran ger ytterligare de som olika nyttorna för att redan även har dykt nämner för att stödja prenumeranter denna månad: vi är försedd med betraktat Gratis PS5- och PS4-spel tillkännagavs för PS Plus i december 2021, komplett genom användning av argument i fråga om huruvida Godfall är inte hela spelet Att tillägga Mortal Shell är inte tillgängligt i Enhanced Edition på PS5, så nya utfärdar av kontinuerligt för att komma tillbaka ytterligare foldern.

Utöver exklusiva bonusar för Call of Duty Vanguard och Warzone med Combat Pack, därefter vi upptäcker att vi med ursprung i samt genom användning av nuförtiden även Fortnites PlayStation Plus Celebration Package, för att för att inte rymmer inget särskilt en betydande mängd så det är det mest sannolik ett en betydande mängd välkommet tillskott för att stödja de som en hel del fansen resten av Epic Games-spelet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + five =