trailer att tillägga releaseperiod med hjälp av Nintendo Switch


Mitt i Nintendos Indie World Showcase, det finns en ny trailer med ursprung i River City Girls 2, nytt rullande fightingspel utvecklat resten av Arc Metoder Works att tillägga avslöjat resten av WayForward. Såväl som även har lanseringsperioden med hjälp av sporten på Nintendo Switch tillkännages, inställd påsommaren 2022.

Videon för att verkar just nu låter oss förvärva det finns en begreppet i fråga om speldynamiken inom på detta {färgglada} rullande fightingspel genom vilket vi kan spela rollen för att sex antal karaktärer att tillägga slå varje liten sak som kan inom vår ett sätt åt ljudet resten av spektakulära kombinationer, ensam eller inom sällskap via det finns en kompis via co-op-läget.

Sätt finns nya svårigheten inom River City, via men större insatser, men farligare gator att tillägga helt överdriven humoristisk. Leverera kontroll genom en av många sex tillgängliga karaktärer, för att även innehåller de som mäktiga Kyoko att tillägga Misako. River City Girls 2 rymmer alla de nya åtgärder, fiender, områden och kraft, utan ut en tenderar att förgäta historiens antal vägskäl att tillägga originalsoundtracket resten av Megan McDuffee, skriftställare åt sätt första sporten. slåss ensam eller via det finns en kompis, online- eller inhemskt“, lyder synopsis publicerad resten av Nintendo.

För att nämndes inom inledningen närma sig River City Girls 2 tenderar att det har varit det av tillgängligt på Nintendo Switch hela sommaren 2022. Tillförene har varit sporten även tillkännagav för PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S och PC, så denna dag är sätt oklart i fråga om lanseringsfönstret skulle vara exakt samma med hjälp av dessa olika plattformar dessutom.Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =