PS5 samt tillgänglighet, Sony lanserar det finns en hängiven sajt samt tips till det långa loppet

Sony lanserade det finns en webbplats online tillägnadtillgänglighet hemmahörande i PS5, nuvarande all nödvändig av data för att det är även kunders via oförmåga är redo att vinst från upplevelsen för att kan erhållas resten av den nya konsolen.

Dessa är icke nya idé för att stödja som huvudspråket i Japan hemmet där: The Last of Us 2 var tv-spelet med de bästa tillgänglighetsalternativen, samt på efteråt ett tag Ratchet & Clank: Rift Apart har gjort funktionshindrade spelare nöjda med sina alternativ.

“Vi på Sony Interactive Entertainment behöver konstruera det finns en framtid för att stödja idrottsman på alla de sortiment”, säger Jim Ryan, VD samt koncernchef för att stödja SIE. “Vi gagnar strategier med ett syfte att göra tillgänglighetsverktyg, tjänster extra sofistikerade för att stödja PlayStation-communityt samt med ett syfte att imponerande vårt uppgift: att fästa världen hela genom spelets energi.”

För att illustrerar video- ovan, PlayStation 5 innefattar synliga samt ljudalternativ för att just tjänar mot att utvidga graden resten av tillgänglighet för att stödja plattformen samt dess innehåll material.

“Tenderar att skapa det finns en tillgänglig värld för att stödja idrottsman motiverar oss samt inspirerar vårt arbete”, skrev Hermen Hulst, chef för att stödja PlayStation Studios som ersättare. “Vi försöker efter är benägna att skapa spela för att för att inte bara för att erbjuder uppslukande upplevelser, och använder inte en dessutom låter idrottsman skapa meningsfulla kontakter, som ett resultat av vi har varit försedd med så en alltför stor mängd gemensamt hela genom spelglädjen.”

Sony dedikerade till tillgänglighet, för att stödja tillfället men för att inte av tillgängligt på italienska, alla de PS5-spel verkar via sina av olika, dock dessutom olika av data (för att stödja som mesta redan känd) om tillgänglighet på PS4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 2 =