Nintendo Switch men även Call of Duty Vanguard dominerar försäljningen inom UK inom november 2021

Nintendo Switch verkar ändå vara konsolen bästsäljande inom UK inom november 2021, samtidigt Call of Duty: Vanguard är sätt bästsäljande sporten, i enlighet med information för att släppts resten av GfK genom de som mest uppdaterade timmarna men även samlats komma in resten av GamesIndustry.

I ämnet av hårdvaran så dominerar Nintendo Switch den brittiska marknaden i form av god marginal, i någon mån grund av lanseringen resten av paket med Mario Kart 8 Deluxe inom samband i form av Svart fredag men även omgivningar: inom synnerhet den svarta fredagens varje vecka, för att vi förfogar över betraktat bästa försäljningen någonsin för Nintendo-konsolen.

Inom olika placera, dock på ett visst avstånd, vi upptäcker att vi som ersättare PS5, i form av Xbox Series X men även Series S är benägna att observera. Ett fullständigt såldes 422 138 konsoler inom UK inom november 2021.

För att stödja vilken rädsla mjukvaruprogram, de som undersökta GSD-data samlar komma in både fysiska men även digitala kopior, i alla fall med hjälp av de som flesta titlar, även när sätt med hjälp av säkert digitala kopior fattas inom beräkningen.

Call of Duty: Vanguard, det finns en scen med ursprung i sporten

Ett fullständigt såldes 4,6 tusentals och tusentals game genom november 2021 inom UK, det finns en stigning i form av 5% jämfört i form av tidigare 12 månader, varav knappt hälften hade varit digitala, 2 tusentals och tusentals, det finns en lägre jämfört i form av tidigare 12 månader. 2020 dock på detta kan definierade resten av större förekomsten resten av rabatter inom av återförsäljare men även chansen att erbjuda bort fysiska game ytterligare jul.

Call of Duty: Vanguard är sätt bästsäljande sporten inom november 2021, i form av 57 % resten av exemplaren på PlayStation-konsoler men även 43 % på Xbox. Pokémon Shining Diamond Även Lysande pärla de som ligger på fjärde respektive 7:e tillräckligt med utrymme, dock sätt bör sägas är benägna att med hjälp av varje spelen, liksom med hjälp av olika Nintendo-titlar, ingår för att inte kopior för att köpte digitalt. Anteckna sätt Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition ligger på åttonde tillräckligt med utrymme men även i enlighet med Christopher Dring med ursprung i GamesIndustry är på detta för att inte omedelbart det finns en fantastisk prestation, göra en ersättning för titeln inom undran:

  1. Call of Duty: Vanguard (Acivision Blizzard)
  2. FIFA 22 (EA)
  3. Battlefield 2042 (EA)
  4. Pokémon Brilliant Diamond (Nintendo)
  5. Football Manager 2022 (Sega)
  6. Forza Horizon 5 (Microsoft)
  7. Pokémon Shining Pearl (Nintendo)
  8. Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition (Rockstar)
  9. Mario Kart 8: Deluxe (Nintendo)
  10. Marvel’s Guardians of the Galaxy (Square Enix)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + twelve =