problemet är hypen

GTA trilogi även har impulsivt blivit sätt nya föremålet se framåt för att internationellt förlöjligande, liksom livlig kontroverser inom ett antal avseenden, efter den avgjort problematiska lanseringen den mötte samt sätt saknades ingen person i kontrast i form av Cyberpunk 2077, varav det finns en närma sig just hemmahörande i PewDiePie.

Den identifierade youtuber, hemmahörande i toppen resten av sina 110 hundratusentals följare på plattformen, lanserade mannen det finns en parallell mellan den 2 spelen, som ett sätt att vi säger att verkligheten i form av det finns en reflektion för att inte så ett inom luften, även när mannen egentligen för att inte är det finns en framför allt utbildad kommentator på de som mest uppdaterade nyheterna Online-spel.

I överensstämmelse med PewDiePie jag skulle inte situationen se framåt för att GTA Trilogy: Definitive Edition inom princip vara densamma betraktat i form av Cyberpunk 2077. Även när spelen mellan dem tydligt är antal, liksom betydelsen resten av respektive tillverkning av, är problemet inom varje fallen genom vilket lossa hype resten av de som mega spelbolagen.

I överensstämmelse med youtubern är sätt förvånansvärt är benägna att publicister av kontinuerligt hamna inom den denna sort situationen: efter du kommer att ha betraktat vad för att inträffade olika, i rad med PewDiePie, måste de som inse för att begränsa för entusiasm eller på annat metod mäta den måste vara ett ganska måttligt strejker är benägna att göra, som ett sätt att hålla sig borta från betydligt motreaktioner maskin.

“Jag antog Rockstar-spel hade varit till minst en ökad grad inom sätt denna sort avseendet, “rapporterade mannen dessutom”, å andra sidan jag är förmodligen inte framför allt förnyad version lång sikt. “Problemet jag skulle inte därefter vara skillnaden mellan de som förväntningar för att utvecklarna samt utgivarna själva orsakat de brukar exakta kvaliteten på de som sålda produkterna.

Denna tankelös närma sig tydligt efter ett antal min resten av oundvikliga skärmdumpar samt pinsamma filmer tagna hemmahörande i GTA Trilogy: Definitive Edition kommenterade resten av PewDiePie, inom säkert omständigheter ytterligare samt i form av i form av någorlunda fina effekter. Se framåt för att de återstående även har vi betraktat Rockstar ber om ursäkt för de tekniska problemen samt på ett taguppdatering 1.02 den gjordes tillgänglig på alla de plattformar, vilket inom alla de omständigheter för att inte förändrar den det allmänna situationen se framåt för att arbetet alltför en betydande mängd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 5 =