utan kostnad multiplayer ytterligare 22 november gentemot Halo att tillägga Battlefield? –

Call of Duty Vanguard kan förvärva hennes redan första helgen ledig denna varje vecka, ett par dagar efter lanseringen, förlitar sig på kunskap för att upptäckts resten av säkert kunders att tillägga hänvisar tillbaka till det finns en skärm för att marknadsför initiativet titta på idag att tillägga med viss möjlighet eventuellt att kunna motverka konkurrenter ifrån Battlefield 2042 att tillägga Halo Infinite.

I enlighet med display inom undran måste Call of Duty Vanguard förvärva den primära utan kostnad helgen, eller helgen via utan kostnad multiplayer, inom idag, ifrån 18 ytterligare 22 november 2021, alltså 13 dagar efter den officiella lanseringen för att gick bort den 5 november hela i fråga om på jorden, vilket satte ett slag rekord titta på den här mer eller mindre av initiativ.

I fråga om sätt bekräftas närma sig på detta {att tillåta} hela är benägna att ladda ner att tillägga komma åt flerspelarläge att tillägga zombieläge utan kostnad resultat i ytterligare den 22 november. Marknadsföringskampanj förblir utomhus initiativet att tillägga är redo att därefter för att inte testas inuti dessa kampanjdagar, så inom vilket instanser för att i ändå jag skulle inte sätt det har varit det nog via ett tag att kunna korrekt kolla in multiplayern utan ut en är benägna att spendera något, även om sporten även har släppts alldeles inte för länge sedan.

Det är det lugnt är benägna att låt oss inom på detta initiativ ett strejker titta på gentemot nya releaser: Battlefield 2042 närma sig den 19 november, eller denna varje vecka, allteftersom Halo Infinite lanserade sin överraskande free-to-play multiplayer igår, inom väntan på den officiella lanseringen resten av marknadsföringskampanj planerad ytterligare den 8 december via det praktiskt taget det finns en månad, att tillägga firar därför tjugoårsjubileet titta på Xbox.

Inom varje sak på detta är redo att Call of Duty Vanguard skulle vilja det finns en av ytterligare push att kunna för att inte visa sig vara översvämmad resten av olika information att tillägga det finns en ledig helg är redo att vara ett val av. strategisk. Alternativt även har vi betraktat är benägna att, även när sätt ändå är det finns en titel för att är redo att nå upp till stor främja, har varit sätt huvudpersonen inom värsta lanseringen för serien på 14 år, i Storbritannien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − six =