Horizon Forbidden West, ifrån Guerrilla det finns en podcast som kan är benägna att kasta mild genom spelvärlden

Horizon Forbidden West närma sig inom återförsäljare den 18 februari 2022 dessutom Gerillaspel mannen märkte tillämpliga är benägna att oärliga väntan genom användning av det finns en podcast officer gjord att kunna belysa mysterierna kring spelvärlden.

Via utgångspunkt ifrån händelserna vi pratade i fråga om inom Horizon Zero Dawn recension, vi är benägna att kontrollera alla bitar för att finns är benägna att förverkliga i fråga om Gaia, framtidens nation under vilket serien utspelar sig, dessutom stammarna för att bebor den. I alla fall de som identifierade.

De som första avsnittet resten av podcasten närma sig inom morgon, den 23 november 2021, dessutom närma sig totalt är benägna att tillägnas figuren resten av huvudpersonen inom Horizon, Aloy. Vem som ska denna mystiska överlöpare, har varit närma sig hon ifrån dessutom vad binder henne ytterligare världens framtida?

Utvecklarna nämner som för att inte, å andra sidan det är det troligtvis som GAIA Smidd närma sig är benägna att observera genom användning av oss ​​härifrån ytterligarerelease av Horizon Forbidden West, fixad för att nämnts se framåt för att det efterföljande februari inom versionerna PS5 Samt PS4.

Du kan tog övrigt det finns en titt på vår mest uppdaterade förhandsvisning tillägnad Horizon Forbidden West?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − twelve =