trailern titta på crossoveren presenterar skinnen på bladets ninja

Den här dagen på Fortnite Ninjan med ursprung i Leaf Village närma sig men även titta på tillfället även har Epic Games tryckta det finns en ny trailer, genom vilket vi till slut är redo att låt oss sätt inom aktion Naruto, Kakashi, Sasuke men även Sakura.

Inom videon ha lärt sig att vi låt oss Naruto men även hans följeslagare på ett sätt är benägna att förmånen från det finns en skål via ramen, när som helst impulsivt ett gigantiskt men även hotfullt monster dyker nämner att kunna förstöra deras måltid. På sätt den här typen laget går Sasuke, Kakashi, Sakura men även det finns en “tecknad inkräktare” ytterligare handling att kunna besegra fienden, medans Naruto instruktioner sin berömda multiplikationsteknik men även övertagande tillfället inom akt är benägna att förmånen från hans ganska mycket vårdas ramen.

Den nya korsningen mellan Fortnite men även Naruto närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig med ursprung i just nu tisdagen den 16 november, inom den tipsa resten av serverunderhåll pågår för närvarande som förberedelse för uppdateringen 18.40.

Samarbetet innehåller skinn med ursprung i Personal 7 inom Leaf Village och solklar dessutom det finns en serie varor titta på anpassning resten av din digital avatar via Naruto-tema, tillsammans med ninjaverktyg, för att kunai, men även det finns en älskvärdast plysch resten av Pakkun, Kakashi-hunden. . Crossover är redo att dessutom introducera olika förbättringar, för att tidsbegränsat läge, dock att kunna kontrollera extra bör vi bara för att redo på officiella information med ursprung i Epic Games.

Behåller mig på det som talas eller diskuteras om det följande månad En crossover med The Book of Boba Fett kommer också till Fortnite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − seventeen =