GTA: The Trilogy – The Definitive Edition rymmer ett ofullständigt VR-läge

Tydligen i hela, spelfilerna se framåt för att GTA: The Trilogy – The Definitive Edition det återfinns en ofullständigt VR-läge.

Uppfinningen delades resten av Rockstar Intels Ben Turpin i form av det finns en Twitter-video för att kommer du att kunna låt oss inom inlägget under. På ytan är som ett förstapersonsläge, bara lite för att som inom GTA 5, å andra sidan med ett syfte att göra aktiv som på PC bör du kan för att använda sig av kommandot “GTA.VR.1” inom felsökningsmenyn, vilket antyder att som är det finns en fungera Grove Street Games {arbetade} på i form av virtual reality-headset inom åtanke.

Turpin hävdar tenderar att även när det är det ofullständigt fungerar på detta förstapersonsläge mycket väl, som behöver bara för att finjusteras varje gång som levereras till konflikten. Funktionen är gömd inom spelfilerna inom GTA: The Trilogy – The Definitive Edition men även med ett syfte att göra aktiv den bör du kan för att använda sig av mods men även komma åt felsökningsmenyn. Kort förklarat, som är lite mer komplicerat tenderar att för att använda sig av än knepen.

kan hända närma sig på detta VR- eller förstapersonsläge någon dag tenderar att slutföras men även implementeras genom det finns en ersätta, även när som med all sannolikhet är bäst tenderar att för att inte hoppas se framåt för att en alltför stor mängd, möjliggöra tenderar att Rockstar Games företräde se framåt för att tillfället är tenderar att fixa de många tekniska problemen med GTA: The Trilogy – The Definitive Edition så snart som möjligt.

Behåller sig på det som talas eller diskuteras om, en bild av GTA 6 kan vara gömd i samlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *