Yun Jin samt Shenhe avslöjade resten av miHoYo, de som första detaljerna

Ett antal dagar efter lanseringen resten av ersätta 2.3 resten av Genshin Impact, miHoYo även har bestämt sig med tanke på spela förtidig hela genom avslöja två nya karaktärer på Twitter: Yun Jin samt Shenhe.

Yun Jin nyttjar polarmarna samt gör det mest elementet Geo. Hemmahörande i för att avslöjades nuförtiden resten av miHoYo kommer att få vi förståelse är benägna att hon är det finns en känd dansare samt sångerska för att strävar på Heyu Tea House. Hans shower är till synes en alltför stor mängd utbredda inom Liyue. Sorgligt nog även har inga och extra den lilla bokstaven i fråga om sällsynthet, fightingstil och många andra. avslöjats se fram emot tillfället.

Shenhe slåss dessutom genom användning av polarmar, å andra sidan är besläktad genom användning av elementet Cryo. Återigen även har inga den lilla bokstaven i fråga om hennes kampstil delats, å andra sidan med ursprung i beskrivningen med ursprung i miHoYo ser ut sätt för att är benägna att hon är troligen en av lärjungarna åt adeptus Cloud Retainer samt en av många dem “för att liknar henne väsentligen den mest”.

Som ett resultat av planerna se fram emot det följande Genshin Impact-uppdatering även har tillkännagivits hela det finns en ett tag, är sätt en alltför stor mängd möjligt är benägna att både Yun Jin samt Shenhe närma sig är benägna att anlända genom användning av Ersätta 2.4, planerad åt de som första de gånger resten av februari 2022.

Inom på detta avseende påminner vi dig i fråga om är benägna att Genshin Impact Update 2.3 närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig med ursprung i samt genom användning av onsdagen den 24 november. Tillsammans med nya tillfällen, uppdateringen kommer att introducera Arataki Itto och Gorou som spelbara karaktärer. Även i den första fasen kommer Albedo och Eulas banderoller att återvända.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − thirteen =