ny överraskning utan kostnad bonus ifrån just nu på PS4 att tillägga PS5

PlayStation Plus och extra berikar sitt erbjudande se framåt för att månaden november 2021 i form av ett helt nytt överraskningsbonus, av tillgängligt ifrån att tillägga i form av just nu på PS4 att tillägga PS5 se framåt för att hela prenumeranter på Sony-tjänsten, utöver dem som redan även har meddelats föregående.

Vi har nu redan betraktat gratis PS4- och PS5-spel inom PS Plus från november 2021, dock ifrån att tillägga i form av just nu finns dessutom en gratispaket se framåt för att Brawlhalla, actionspel se framåt för att ett antal lirare för att är redo att minnas de som berömda Smash Bros se framåt för att ett antal egenskaper dock för att även har uppnått betydligt ryktbarhet de som mest uppdaterade åren.

PS Plus-användare inom november 2021 är redo att låsa citerar Bonuspaket 4 resten av Brawlhalla, tillgänglig på denna adress exklusivt se framåt för att prenumeranter, för att rymmer nästa komponenter:

  • kraften tenderar att låsa citerar Azoth Legend, huden mot “Azoth the Ancient”
  • kraften tenderar att låsa citerar Sidra Legend, “Sidra Krakens” skal
  • kraften tenderar att låsa citerar Volkov Legend, “Blood Moon Volkov”-skinnet

Basspelet kan också vara fri, därefter krävs bara om ingenting så att vinst från denna olika bonus ifrån november 2021 att tillägga det vara insatt i vara ett fantastiskt händelse tenderar att uppleva sporten, se framåt för att vilket vi hänvisar dig mot recension av Brawlhalla publicerades förra året.

Hände glöm inte att de som utan kostnad PS Plus-spelen ifrån november 2021 är Kingdoms of Amalur: Re-Rekoning, Knockout City Samt Första klass problem se framåt för att PS4 att tillägga PS5 att tillägga tre PlayStation VR-spel i form av The Strosa Dead Saints & Sinners, Until You Omständigheter att tillägga The Persistence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *