Red Dead Redemption 3 bekräftat resten av det finns en Rockstar Games-utvecklare? –

Red Dead Redemption 3 jag skulle inte redan vara som hela tillväxt hela det finns en ett tag, i enlighet med vad för att rapporterats resten av säkert källor genom användning av utgångspunkt ifrån det finns en påstådd kunskap för att finns till 1 LinkedIn-profil se framåt för att det finns en Rockstar Games byggare.

Saken är betydligt misstänkt: sajten SproutWired rapporterar tenderar att dem har hittat på detta LinkedIn profil resten av det finns en programmerare som gör en specialitet på artificiell intelligens i hela, Rockstar Games, komplett genom användning av skärmdumpar under vilket, inom profilen, det finns en mystisk “RDR3” nämns, vilket kan förvärva det finns en att komma ihåg Red Dead Redemption 3.

Sätt nämns ändå inget i fråga om programmerarens namn eller det finns en direktlänk mot den profilen, så som har fått besvärligt tenderar att bekräfta vad det är det.

Den påstådda LinkedIn-profilen se framåt för att ett Rockstar Games-program för att hänvisar tillbaka till Red Dead Redemption 3

Imagen är redo att vara förfalskad, eller bara initialerna “RDR3” det behärska vara ett felet, inom alla de instanser rapporterar vi problemet att tillägga den medföljande imagen ovan, inom väntan på tillväxt.

Som svar på som påstådda CV:t även har utvecklaren varit arbetare på Rockstar Games av den anledningen som 2014 as Leda AI att tillägga spelprogrammerare, att tillägga jag skulle inte förmedla itu genom användning av antal utfärdar tillsammans med artificiell intelligens, hantering resten av “bilar” att tillägga extra, alla sakerna inom händelsen resten av “RDR3”.

Inte för länge sedan hänvisade Strauss Zelnick, VD se framåt för att Take Two, mot Red Dead Redemption för att det finns en serie tenderar att hålla på, så på detta är betydligt etablerat, så som finns ingen person officiell detaljer om som. Genom loppet av de som mest uppdaterade månaderna även har vi fått förståelse tenderar att Red Dead Redemption 2 även har nått 38 miljoner exemplar, att tillägga tenderar att det finns en remaster resten av originalkapitlet det kommer bara att göras om de i GTA är framgångsrika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 3 =