Xbox Series X Halo Infinite Edition tillgänglig just nu på Microsoft Store, det är det då

Microsoft även har meddelat återkomsten resten av Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition vänta just nu, den 16 november 2021, omedelbart i hela, Microsoft Store, genom användning av detaljer om när som helst på detta närma sig igen finns att shoppa.

Den särskilda begränsade upplagan resten av Xbox Series X närma sig är benägna att göras tillgänglig just nu, den 16 november 2021, genom användning av börja kl. 19:00 på Microsoft Store, tydligt inom det finns en begränsad upplaga dessutom lika självklart menad för att bleka för mest sannolik i hela, ett par minuter, så har varit beredd om du förhåller sig upphetsad om det inom undran.

För att hitta det hela på denna adress på Microsoft Store vänta den officiella sidan hängiven ytterligare produkten, eller på Denna sida tillägnad de som antal konsolmodellerna som kan vara ytterligare salu inom företagets återförsäljare.

För att vi märkte inom trailer för specialutgåvan av Xbox Series X-tema Halo Infinite, det är det det finns en konsol alldeles dessutom hållet personliga tema genom användning av sporten, kännetecknat resten av ett skal för att påminner i fråga om teman dessutom geometrier som kan vara typiska vänta Halo-designen dessutom utrymmet genom användning av stjärnhimlen.

Som finns dessutom det finns en handkontroll genom användning av teman, utöver ett exakt paket dessutom självklart genom användning av Halo Infinite.

Alla delar finns att shoppa på värdet på 549,99 euro hemmahörande i dessutom genom användning av 19:00 inom eftermiddag, så vi rekommenderar att du helt enkelt sätter ihop dig tidsgräns på sidan med avsikt att komma åt produkten så snabbt för att uppnåelig då istället den kan vara hittade.

För tillfället, för att ni jag vet att på som den här typen laget, har varit Halo Infinites utan kostnad multiplayer överraskning lanserades i går i beta, tidigare att schemat, med avsikt att ha roligt 20 12 månader genom användning av Xbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *