FIFA 22 är första, olika, 3:e, fjärde men även 5:e inom den italienska rankningen, total framgång

Försäljningssiffrorna titta på PC- men även konsolspel titta på veckan 27 september – 3 oktober är tillgängliga titta på Italiensk marknad, tillhandahålls resten av IIDEA. Grund av dessa kommer att få vi undersöka sätt FIFA 22 kan förvärva den primära, olika, 3:e, fjärde men även 5:e positionen inom Betyg. EA: s fotbollsmatch har varit faktiskt det finns en hit.

Å andra sidan låtlektioner oss undersöka inom detalj hundraprocentig italiensk betyg, för att räknar både PC- men även konsolförsäljning:

 1. FIFA 22 – PS4
 2. FIFA 22 – PS5
 3. FIFA 22 – Xbox One
 4. FIFA 22 – Switch
 5. FIFA 22 – Xbox Series X | S
 6. Marvel’s Spider -Man: Miles Morales – PS5
 7. GTA 5 – PS4
 8. Ratchet & Clank: Rift Apart – PS5
 9. Minecraft: Nintendo Switch Edition – Switch
 10. God of War – PS4
Det finns en FIFA 22 -spelare jublar

Det är det den sammanlagda rankningen (kroppslig + digital), för att sammanfattar både PC -försäljning men även konsolförsäljning, så för att du kommer vill domineras den resten av konsolförsäljning. Jag är benägna att rapportering resten av konsolrankningen jag skulle inte vara överflödig, påpekar vi PC rankning:

 1. FIFA 22
 2. Middle-earth: krigets skugga
 3. Nier: Automata
 4. Metal Gear Stabil 5 Den definitiva upplevelsen
 5. Middle-earth: Mordors skugga
 6. Final Fantasy VI Pixel Remaster
 7. eFootbal Professionell Evolution Soccer 2021: Säsongsuppdatering
 8. Spyro Reignited Trilogy
 9. Tekken 7
 10. Hitman 2

För att kommer du att kunna undersöka, även om den för att inte även har uppnått komfortabelt i form av merchandising som ett sätt att verkar inom höjden 10 genom aggregerad merchandising, är FIFA 22 inom PC -versionen ändå först bland de många PC -spel. Spelets framgång är tydligt ingen person stor överraskning: det är det det finns en intyg på förmågan inom EA: s arbete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 6 =