Närma sig FIFA tenderar att förändras till EA Sports FC? Ett patent föreslår sätt nya namnet på serien

FIFA sätt är redo att förändras till förr eller senare EA Sports FC: i enlighet med ett patent hemmahörande i Electronic Arts finns sätt en chans tenderar att på detta är nytt namn inom den berömda fotbollsserien.

För att rapporterades se framåt för att ett par dagar eftersom den, FIFA kan ändra sitt namn som hände med PES: utgivaren även har öppnat se framåt för att denna hypotes varje gång den åter diskuterar villkoren genom användning av FIFA se framåt för att utnyttjande resten av namnet samt varumärke.

Så möjligtvis är sätt det finns en nödlösning under vilket Electronic Arts för att inte vi upptäcker att ett deal genom användning av idrottsorganisationen, det finns en ett svar för att på grund av detta faktum för att inte ens kan genomföras. Eller till och med finns sätt vilja tenderar att byta.

Det bästa sättet att för att i ändå, varumärke resten av EA Sports FC lämnades komma in åt UK Intellectual Property Office samt European Union Intellectual Property Office den 1 respektive 4 oktober.

“Efter vi försöker framåt reflekterar vi dessutom genom tanken på för att ändra namn på våra fotbollsmatcher”, säger Cam Weber, vice vice president samt GM se framåt för att EA Sports, inom ett brev åt följare resten av franchisen ett par dagar eftersom den.

“Som betyder tenderar att vi omvärderar våra deal genom användning av FIFA, som kan vara separerade hemmahörande i alla de olika partnerskap inom fotbollsvärlden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + thirteen =