FIFA, är tanken i form av namnbytet uteslutande en teknik i ett försök att underlätta förhandlingarna? –

FIFA som närma sig faktiskt tenderar att förvandlas förnamn förr eller senare? Som svar på analytiker Daniel Ahmad är som genomförbar tenderar att Electronic Arts bara för att talade i fråga om denna hypotes i ett försök att underlätta förhandling i form av sportorganisationen för att stolt äger varumärket.

Som svar på två patent för att rörelsen lämnat kommer in, FIFA kan bli EA Sports FC, å andra sidan för att vi har varit försedd med skrivit är redo att som vara för att det är som totalt spartanskt är det finns en reservlösning under vilket ömsesidig gå för att inte genom i form av FIFA.

“Electronic Arts även har resultat i åt december 2022 tenderar att lösa i fråga om man behöver fortsätta licensen i form av FIFA i ett försök att behålla rättigheterna åt namnet”, skrev Ahmad. “Den slutlig förlängningen resten av avtalet gjordes 2013.”

“Sätt finns två möjligheter: båda föreställa EA faktiskt tenderar att som är redo att lossa sina fotbollsspel även utan ut en FIFA -märket, eller så står vi gå igenom det finns en primitiv sätt tenderar att göra affären offentlig. ”

Möjliggöra den extraordinära framgången se fram emot fotbollsserien är som genomförbar tenderar att FIFA behöver ändra villkoren inom avtalet att tillägga be utgivaren en betydande mängd extra kontantbelopp se fram emot programvara resten av varumärket, så spårhål tenderar att dem har det finns en flygplan B är redo att inkomster åt för att skära ner förfrågningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 20 =