Kia dessutom Ionity: större laddningseffekt dessutom minska avgifter titta på EV6-kunder

Den nya som drivs med elenergi crossoveren Kia EV6, för att även har det finns en maximal uppnå på 510 km (WLTP), närma sig att leverera ecu framtidsflygplan ett intensivt community från kraftfulla laddare dessutom det finns en integrerad betalningsmetod. Kia, för att är troligen en av delägarna vara uppmärksam på IONITY-nätverket, närma sig att erbjuda shoppare minska laddningspriser inom att markera den som paneuropeiska nätverket, för att nuförtiden erbjuda en betydande mängd snabb 350 kW laddning.

En av många de som massor av högteknologiska funktionerna inom Kia EV6 är flexibiliteten tenderar att ladda 800 volt batterier, för att finns i form av överdriven effekt titta på första gången inom sin klass. På IONITY-laddstationer övertagande laddning i riktning bort 10% vara uppmärksam på 80% från batteriet bara för att 18 min dessutom lägre än 4 dessutom det finns en halv minuters laddning räcker titta på 100 kilometer körning.
Drygt 400 en betydande mängd rusar bensinstationer inom 24 ecu av länder som. Kias partnerskap i form av laddningsnätet IONITY, för att dessutom ägs från Kia, erbjuder shoppare vara uppmärksam på utöver 400 bensinstationer inom 24 ecu av länder som.
IONITY-laddningsnätverket, för att tillämpar den modern ecu laddningsstandarden CCS (Combined Charging Program), drivs från 100% förnybara energikällor. På detta gör tenderar att förare är redo att köra för att inte bara för att och använder inte en urladdning och använder inte en dessutom koldioxidneutralt.
Titta på förare från att markera nya som drivs med elenergi Kia EV6-fordonet är IONITY-laddpunkter synliga inom navigationssystemet bland dynamiska intressepunkter (så kallade POI) för att utställning tillgänglighetsstatus inom realtid. Kunders är redo att av den anledningen som simpelt göra det finns en avgiftsbalans till minst en offentlig laddstation i form av Kia Charge-appen.
EV6-kunder även har ett minska värde per kilowattimme
Kia närma sig att leverera två paket som ett sätt att tillgodose sina kunders vill ha. Baspaketet, som kan tenderar att det har varit det av tillgängligt inom toppen från året, kostar 4,5 EUR per trettio dagar dessutom närma sig att leverera shoppare elektrisk energi vara uppmärksam på ett värde från 0,52 EUR / kWh, som är minska än 0,79 EUR / kWh, för att nuförtiden kan erhållas från de som flesta offentliga bensinstationer. Att iaktta olika paketet (Power), som kan tenderar att det har varit det av tillgängligt i riktning bort maj, är menat titta på extra frekvent laddning, dessutom titta på det finns en månadsabonnemang på 13 euro erbjuda att markera laddning titta på 0,29 EUR / kWh.
Det finns en en annan vinst titta på shoppare är Kia Charge-applikationen, för att erbjuder för att inte bara för att åtkomst vara uppmärksam på IONITY-nätverket och använder inte en dessutom vara uppmärksam på Kias följeslagare Digital Charging Solutions (DCS), för att även har cirka 205 000 laddpunkter inom så mycket som Europa, tillsammans med AC- dessutom DC-kontakter. Kunders från dessa tjänster betalar titta på varenda en påfyllningar det finns en inom månaden på ett konto dessutom sin helhelt transparent.

Förbeställningar titta på EV6 även har startat, de som första leveranserna inom toppen från året
Varendaste framtidsflygplan på den nya EV6 närma sig det som får ett årsprenumeration på IONITY ‘Power’ -paketet inom toppen från 2022. Inom en del av länder som, genom vilket EV6-förbokningar titta på Base- dessutom GT Line-föreställningar startar inom april, närma sig shoppare dessutom det som får ett års prenumeration på Kia Charge (Plus eller Advanced-paketet) dessutom det finns en laddningskupong. Ett sådant erbjudande närma sig tenderar att tillhandahållas utan kostnad vara uppmärksam på varenda en som kan att underbygga för beställningen från EV6 GT inom toppen från 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 12 =