Manharts BMW M2 Competition är kraftfullare än M4

Den kända tunern Manhart presenterade sitt nya idé som kan vara riktigt spektakulära.

BMW M2 väckte stor uppmärksamhet när som helst den dök nämner 2016, den även har ganska mycket energi, bör för många som behöver ha extra även har Manhart erbjudit det finns en ett svar. Med ursprung i hemmahörande i garaget ta sig an denna tuner närma sig Manhart MH2 500 Limited är förutsatt på M2 Competition-modellen, som kan vara men kraftfullare än den kraftfulla M4-modellen.
BMW: s 3,0-liters S55 twin-turbo in-line sex utvecklar är faktiskt 518 hk även 700 Nm vridmoment, som är väsentligt drygt vanligt M2 för att levererar 410 hk även 550 Nm vridmoment. Dessutom är det kraftfullare än M4 Competition-modellen, för att även har 503 hk även 650 Nm vridmoment. Manhart uppnådde på detta genom användning av sin MHtronik-kontrollenhet även bilen fick dessutom koländar från avgasrör genom användning av det finns en diameter på 100 mm även det finns en ljuddämpare med ursprung i hemmahörande i Manhart.
Manhart även har lägga in det finns en H & R-upphängning för att förbättrar väghållning även hantering, även utseendet även har förbättrats genom användning av ett antal kolkomponenter för att det finns en främre läppspoiler, det finns en ny diffusor bak även det finns en läppspoiler på bagageutrymmet. Tillföljd av dessa förändringar försöker bilen ut för att det finns en M2 CS.
BMW fick dessutom 20-tums Manhart Concave One lättmetallfälgar inom gråmetallgrå. Manharts markeringar kan inom den den här typen nyans.
Tunermarkeringarna finns dessutom inom, liksom AK Motion-displayen för att utställning all detaljer om nyckeldrivning. Den ligger inom den centrala ventilationsöppningen på förarsidan även är attraktivt integrerad inom instrumentpanelen.
Manhart du föreslår att ge bara 10 exemplar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − fifteen =