Resident Evil Village, ny 30-minuters spelvideo Ethan Winters ankomst ännu en by

0

Resident Evil Village att markera visades från Capcom i form av det finns en ny, långvarig video- från gameplay dessutom jag halvtimme för att dokumenterar Ethan Winters ankomst ännu en by.

Vara kapabel att vända sig ännu en 4K och därav 60 fps dessutom i form av strålspårning aktiverad på PS5, Resident Evil Village närma sig tenderar att återuppta formeln för att introducerades i form av tidigare del, kännetecknad från att markera aldrig förr skådade förstapersonsvy.
I överensstämmelse med den ansedd läckaren Dusk Golem är sekvenserna inom videon tagna ifrån de som första 4 eller 5 timmarna från jordbruket, de brukar fångades omedelbart PlayStation 5.
I b rief är att markera det finns en b-roll, det finns en “okokt” video för att författarträning brukar tillhandahålla pressen för att grundmaterial vänta sina förhandsgranskningar, och det är det på grund av detta faktum att markera finns “nedskärningar” i ett försök att hålla sig borta från spoilers.
Resident Evil Village av tillgängligt i form av börja den 7 maj inom versionerna PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S och därav Xbox One.

[ad_2]

Leave a Reply