Immortals Fenyx Rising The Lost Fastighetsadvokat: trailern spelnyheterna

Ubisoft även har lanserad lanseringstrailern titta på The Lost Fastighetsadvokat, 3:e DLC tillägnad Immortals Fenyx Rising. Denna expansion kan vara hittade titta på enstaka förvärvet eller för att del av Game Pass. I form av videon vara insatt i låt oss spelets berättande villkor dessutom låt oss antal scener inom sporten.

Ägde rum inträffade sanningen är ha i åtanke att Immortals Fenyx Rising The Lost Fastighetsadvokat platser oss inom skorna hos det finns en ny huvudperson, Ash, det finns en livsfarlig för att bör gå söker ett antal gudarna (vara uppmärksam på instans Poseidon dessutom Hades) för att även har efterlämnat Olympus med ett syfte att återställa världens naturliga ordning. Dock att markera kan till och med tenderar att förändra sig sporten för att är faktiskt är inställt till minst en översiktsvy. Att markera närma sig därefter tenderar att det har varit det nya krafter dessutom nya uppgraderingar.

Immortals Fenyx Rising The Lost Fastighetsadvokat erbjuda det finns en fågelperspektiv

Trailern titta på Immortals Fenyx Rising The Lost Fastighetsadvokat bekräftar ändå tenderar att all utförande inom originalspelet för att inte även har gått förlorad. Vi påminner dig i fråga om tenderar att sporten dessutom expansionen är tillgängliga den PC, scener, Nintendo Switch, Ps 4, Xbox One, PlayStation 5 e Xbox Series X | S.
Kommer du att kunna läsa vår recension från den olika DLC: Myths of the Eastern Kingdom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 5 =