FIFA 21 dominerar veckoplaceringen i Storbritannien, men Cyberpunk 2077 går tillbaka

Liksom varje vecka avslöjar den brittiska marknaden – en av de största i Europa och en viktig indikator på videospelresultat – rankningen av de bästsäljande titlarna i fysiskt format. Tack vare de uppgifter som delas av Pushsquare kan vi se det FIFA 21 får första plats i rankningen, kämpar än en gång med Animal Crossing New Horizons som måste vara nöjda med den andra positionen. Det finns dock en överraskning i det Cyberpunk 2077 går tillbaka rankningen och kommer på nionde plats.

Här är hon veckovis rankning av försäljning av videospel i Storbritannien:

  1. FIFA 21
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Super Mario 3D World + Bowsers Fury
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Minecraft (Switch)
  6. Grand Theft Auto V
  7. Monster Hunter Rise
  8. Assassin’s Creed Valhalla
  9. Cyberpunk 2077
  10. Call of Duty: Black Ops Cold War
Cyberpunk 2077 klättrar upp i listorna

Som alltid är den fysiska marknaden i Storbritannien till stor del ockuperad av Nintendo Switch. Förutom de ovan nämnda Animal Crossing New Horizons, hittar vi Super Mario 3D Wolrd + Bowsers Fury (den senaste framgången för den stora N), följt tätt av Mario Kart 8 Deluxe (vilket också är en rungande framgång i USA). Som alltid saknas inte Minecraft i Switch-versionen och den senaste Monster Hunter Rise, som förlorar vissa positioner jämfört med veckan för släpp men ändå lyckas förbli i topp 10.
Även om “bara” i nionde position också Cyberpunk 2077 gör sitt utseende, troligen på grund av att olika korrigerande uppdateringar nyligen har släppts, vilket har fått fler att köpa spelet. Utanför rankningen hittar vi också Ghost of Tsushima, vilket nästan undergräver Call of Duty Black Ops Cold War. Framgången med Assassin’s Creed Valhalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + sixteen =