AC Schnitzer låtar BMW 4-serien

Den tyska tunern AC Schnitzer även har använt sin “magi” på BMW 4-serien.

BMW 4-serie Coupe debuterade förra året såväl som framkallade delade åsikter såväl som kommentarer. BMW även har försvarat sina såväl som hävdat tenderar att förändringarna skiljer 4-serien med ursprung i hemmahörande i 3-serien såväl som att det finns inte möjligt tenderar att behaga hela. Är faktiskt även har AC Schnitzer-tunern som fokuserar på BMW-bilar förberett ett nytt paket för att förbättrar utseendet på huden men dessutom prestandan. Den “omtvistade” kylargrillen skulle inte ha ändrats.
Extra downforce skapas från den nya frontdelaren, trösklar, takspoiler bak såväl som främre spoilerelement. Den bakre kolfiber spoilern närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig inom juni.
AC Schnitzer erbjuda dessutom nya fjädrar för att sänker bilen, såväl som att iaktta finns dessutom nya 19- såväl som 20-tums hjul inom silver, {grå} eller rena svart.
Genom huven på 430i finns det finns en 2,0-liters fyrcylindrig turboladdad motor vars effekt även har höjt med ursprung i hemmahörande i 255 ytterligare 300 hk.
Den tyska mottagaren tog 420 hk med ursprung i hemmahörande i 3,0-liters in-line sex inom M440i xDrive, för att levererar 382 hk på fabriken.
Shoppare är redo att dessutom förvärva ett nytt avgassystem inom det rostfria stålet genom användning av kol, krom eller svarta den lilla bokstaven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − eight =