Škoda introducerade Enyaq iV Sportline elektrisk SUV

Škoda råda över men för att inte det finns en egen en version från Volkswagen som drivs med elenergi hatchback ID.3, bör detta är anledningen att anse finns Enyaq iV som kan vara ett substitut för ID.4. Ett antal närma sig är benägna att vi säger att är benägna att Enyaq iV är trevligare än ID.4-modellen, särdeles när som helst Škodas som drivs med elenergi SUV närma sig inom Sportline-utrustning.

Den nya Enyak iV ansluter sig ännu en konventionella lägen för att Superb Sportline att tillägga Kodiaq Sprtline att tillägga erbjuda ett val av mellan vanligt 20-tums att tillägga valfritt tillgängliga 21-tums hjul. Chassit är styvare att tillägga som drivs med elenergi SUV: n sänks 15 mm tilltagsen att tillägga 10 mm bakåt.
Modellen skiljer sig visuellt ifrån de som nedre utrustningsförpackningarna grund av ganska mycket blanka svarta exteriördetaljer, karossfärgade trösklar att tillägga Sportline-markeringar. Tonade bakrutor är vanligt, liksom matris-LED-strålkastare att tillägga full-LED-bakljus genom användning av sekventiella blinkers.
Skoda råda över dessutom förändrat interiören, himlen att tillägga kläderna är svart, under tiden som instrumentbrädan är klädd inom systematiskt svart läderbaserat genom användning av {grå} tråd att tillägga imiterad koleffekt.
Svarta sportsäten genom användning av integrerade nackstöd är vanligt att tillägga klädda inom mockamikrofiber genom användning av {grå} den lilla bokstaven. Ratten genom användning av det finns en platt nedre del är taket genom användning av läderbaserat.
Škoda Enyak Sportline iV närma sig är benägna att det har varit det inom kalenderår genom användning av bakhjulsdrift att tillägga fyrhjulsdrift vi litar på att på i fråga om det är det det finns en en version genom användning av det finns en eller två elmotorer. Basmodellen närma sig är benägna att växande 177 hk, center 201 att tillägga den väsentligen den mest kraftfulla tvåmotormodellen ett fullständigt 261 hk att tillägga 425 Nm vridmoment.
I fallet med uppnå närma sig basmodellen genom användning av bakhjulsdrift sin ägo ett batteri på 62 kWh att tillägga det finns en uppnå verkar större än 400 km. Mellanstorleksmodellen genom användning av även bakhjulsdrift att tillägga ett 82 kWh batteri närma sig ha förmågan att överläggning utöver 520 km, under tiden som Enyaq genom användning av två motorer att tillägga ett 82 kWh batteri närma sig att leverera det finns en uppnå på utöver 500 km.
Sportline skulle vara den närmaste modellen ännu en den “renrasiga” RS, som kan att producera 302 hk att tillägga 460 Nm vridmoment. Det finns en coupe-liknande GT-version förväntas dessutom, vilket har fått betydligt dyrbarare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 1 =