Manharts BMW M2 CS är det finns en överdriven leksak titta på observerar

Vänta bara fåtal dagar eftersom den skrev vi i fråga om Manharts BMW M5 M som kan vara ganska mycket mycket effektiv bör sportbilarna inom på detta tunerhus återstår att vara något extra spektakulära.

BMW M2 CS är ett riktigt odjur, bör Manharts konsulter upptäckta ändå hus titta på utvecklingar. Projektet känd som MH2 GTR, bilen råda över det finns en bakre spoiler inom kolfiber även det bredare kolfiberhjulval även karossen är prydd i form av en kombination av traditionella BMW M-färger även svarta även koldetaljer.
Genom loppet av huven finns det finns en 3,0-liters 5-cylindrig dubbel-turbomotor för att är faktiskt utvecklar 600 hk även 830 Nm jämfört i form av normal 450 hk även 550 Nm. På detta är genomförbar grund av Manharts nya rörfyllmedel, intercooler även kolsugsystem.
Ett sin helhelt nytt avgassystem resten av kromstålet i form av 4 koländar i form av 100 mm avgasrör råda över dessutom installerats. ECU: n kartläggs även den uppgraderade växellådan ta hand om av ytterligare vridmoment ordentligt.
Manhart modifierade dessutom upphängningen inom samarbete i form av H&R även förberedde dessutom matt svarta fälgar i form av Michelin Pilot Sportaktiviteter Cup 2-däck för att mäter 255/30 resultat i även 295/25 bak.
Tuner frågar 18 907 euro titta på sitt jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =